Namn: Lösen:

Divers Alert Network (DAN) uppdaterar Covid-19 dykrekommendationer

Publicerad den 30 april 2021  (Läst 1 790 gånger.)

Divers Alert Network(DAN)
Divers Alert Network(DAN)

I maj 2020 släppte DAN den första rapporten kring rekommendationer för dykare som planerade att återvända till undervattensvärlden efter en Covid-19 infektion.

Nu, ett år senare, så har data samlats in och rekommendationerna uppdaterats i och med att allt fler börjar återgå till dykningen.

DAN noterar dock att rekommendationerna kan variera från land till land.

För att läsa de uppdaterade rekommendationerna: http://divemagazine.co.uk/skills/9344-dan-updated-covid-19-scuba-diving-adviceTaggar:  Dyksäkerhet Dykmedicin Covid-19
Anneli Sara Banderby
Anneli Sara Banderby

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Tång, havets grönsaker!

2021-04-29
Tång, havets grönsaker!
Havet är fyllt av tillgångar av alla dess slag. Många av dem kan man äta och skördar, fiskar och odlar vi hållbart kan havets resurser mätta och gynna ..»

Podd: Skrotrensning under ytan

2021-04-28
Podd: Skrotrensning under ytan
Detta och mycket mer får vi svar på när Fredrik Johansson från Rena Mälaren och Eriq Agelii från Rena botten/GUE Sweden gästar oss i den senaste podden, ..»

Kampen om Narvik

2021-04-26
Kampen om Narvik
För vrakdykare är norska Narvik ett av de ställen som står högt upp på listan över resmål. Efter den Tyska invasionen 1940 där målet var att säkra malmtransporter ..»

Örlogsskepp på menyn i Karlskronas nya dykpark

2021-04-24
Örlogsskepp på menyn i Karlskronas nya dykpark
Redan nästa år planerar Karlskrona att öppna en ny dykpark. Vrakmuseums marinarkeologer påbörjade därför redan i höstas undersökningar av det område som ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »