Namn: Lösen:

Ny dykresebyrå

Publicerad den 21 januari 2008  (Läst 3 167 gånger.)

Foto: divingtravel.se
Foto: divingtravel.se

– Vi valde namnet Diving Travel för att det enkelt beskriver vad vi sysslar med. Vi har lagt till Network därför att vår största styrka är just vårt nätverk. Vi hoppas dessutom att andra kollegor i branschen kan dra nytta av vår verksamhet och kan agera som agenter, säger Corosh.

Destinationerna kommer inledningsvis vara de redan populära dykresmålen. Egypten-programmet kommer domineras av liveaboard-resor till södra och norra Röda havet. Man har dessutom tagit över driften av dykcentret på Tondona bay Marsa alam, vilket gör att man kan kombinera resepaket med kurser och kursavslutning för referral elever. Nu söker man för övrigt personal till dykcentret i Marsa alam.
Övriga destinationer är Oman, Thailand, filipinerna och Kroatien. Sedan tidigare kör man också resor till Narvik och Saltströmmen i Norge.

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på
http://www.dyk.netRelaterade artiklar
Ny researrangör för dykare.

Taggar:  Narvik Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Kampanj i

2008-01-20
Kampanj i "vrakletarnas" namn för fler dykare
I samband med SVTs serie Vrakletarna gör Sveriges Dykbransch en affischkampanj. De klarröda affischerna återfinns i skyltfönster hos dykcenter i hela ..»

Olja väller in över Skånes stränder

2008-01-19
Olja väller in över Skånes stränder
– Vi får räkna med att ett stort antal fåglar kommer att dö, säger räddningschef Bengt-Ove Ohlsson. De närmare 300 kubikmeter tjockolja som i fredags ..»

Oxygène goes Canada!

2008-01-19
Oxygène goes Canada!
PRESSMEDDELANDE Det första nordamerikanska dykcentrat i Oxygène-gruppen är kanadensiska Ocean Quest som har tagit steget in i gruppen. Dykdelen av bolaget ..»

Mask med inbyggd digitalkamera

2008-01-16
Mask med inbyggd digitalkamera
Ett företag i Californien släpper nu en dykmask med inbyggd digitalkamera! Kameran tar bilder med upp till 5 megapixels upplösning och hanterar även videoklipp. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »