Namn: Lösen:

Dräktverkstan blir Santi Service Center Sverige

Publicerad den 15 november 2013  (Läst 3 194 gånger.)

Santi

PRESSRELEASE

Efterfrågan på välbyggda torrdräkter med god passform fortsätter att öka i Sverige, inte bara bland tekniska dykare utan bland alla kunder. Santi har upplevt en kraftigt ökad försäljning de senaste 12 månaderna och man har löpande diskuterat internt vad man kan göra för att ytterligare supporta den svenska marknaden. Kundundersökningar har visat att en av de viktigaste punkterna är god tillgänglighet till professionell service. Under hösten har Alexander Ljungqvist från Dräktverkstan i Stockholm rekryterats och utbildats av Santi i Polen för att få full behörighet att utföra service, reparationer och garantiärenden på plats i Stockholm.

“Redan när vi började jobba med Dräktverkstan som dealer för Santi hade vi inledande diskussioner om ett fördjupat samarbete” säger Johan Enqvist på Reel Diving som distribuerar Santi i Sverige. “Efter att ha tittat på Alexanders verksamhet och hans kompetens kändes det självklart att erbjuda honom en position som serviceansvarig för Sverige” fortsätter Johan. “Vi på Santi är erhört nöjda med den här lösningen och vi hoppas och tror att den kommer att underlätta för alla gamla och nya Santikunder” säger Jacek Bronk, serviceansvarig på Santi Diving.

Om Reel Diving
Reel Diving jobbar med import och distribution av dykutrustning i Skandinavien, framförallt mot dykskolor och dykcenter. Förutom Santi inkluderar produktutbudetet t.ex. Cressi, Scubapro, Green Force, DIRZONE, Luxfer, Eurocylinders, Hugyfot, Submerge Scooters, McNett och Miflex. Läs mer på www.reeldiving.se eller www.facebook.com/ReelDiving.

Om Dräktverkstan
Dräktverkstan arbetar uteslutande med våt- & torrdräkter för alla typer av ändamål och hanterar stora kvantiteter av serviceärenden varje månad. Med sin spetskompetens, investeringar av industrimaskiner samt upprättande av omfattande servicedokumentation är det möjligt att anta uppdrag som bl a officiellt Service Center för en stor torrdräktstillverkare.

För mer information, besök deras webb: http://www.draktverkstan.se eller besök dem på Facebook: http://www.facebook.com/DraktverkstanTaggar:  SANTI Diving
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Poseidon släpper ny rebreather

2013-11-07
Poseidon släpper ny rebreather
Göteborgsbaserade dyktillverkaren Poseidon släpper nu en ny rebreather som baseras på den tidigare modellen MKVI. Pressrelease på engelska: In a world ..»

Vrakfotoseminariet för 4:e gången

2013-11-04
Vrakfotoseminariet för 4:e gången
Även i år arrangeras ett uv-fotoseminarium med tema vrak i Stockholm. Det är fjärde gången seminariet under parollen "Vrakfoto" arrangeras i syfte att ..»

Svenska kanoner på Svartskäggs fartyg

2013-11-04
Svenska kanoner på Svartskäggs fartyg
Svartskägg var en engelsk pirat som härjade i Västindien under åren 1716-1718 och byggde under den tiden upp en flotta av piratskepp som han bland annat ..»
2013-10-27
Internet under vattnet
Forskare håller på att utveckla ett kommunikationsprotokoll för undervattensbruk. Syftet är att standardisera undervattenskommunikation genom ljudvågor, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »