Namn: Lösen:

Driftstörning

Publicerad den 6 november 2003 


Vi på dykarna.nu ber om ursäkt för det ohyggligt långa avbrottet som vi har upplevt. Tyvärr så är vi och Sajthotellet inte riktigt överens om vad service och SLA är för något.

Som vi tidigare har sagt så håller vi på att "custa" upp en egen kärra. Den blir förhoppningsvis klar i helgen. Sedan kommer den att stå på en lina som vi har kontroll över. Detta kommer med all säkerhet att minska de problem som vi har upplevt de senaste månaderna.

Så håll ut,,,, snart vänder det.

Mvh / Henrik
dykarna.nuAv: Henrik Röste
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2003-10-23
Personliga nitroxfilter återkallas.
Ägare till personligt filter av märket www.nitrox.se inhandlat efter 2003-07-01 ombeds kontakta västerorts dykarskola på telefon 08-36 66 88 omgående. Ett ..»
2003-09-26
Järnkanon stulen... från tomt.
Det är inte bara vrak som plundras, en tre ton tung kanon har stulits från en tomt i Järna. Kanonen är från 1600-talet och tillhörde det ryska amiralskeppet ..»
2003-09-05
Vrakplundrare återfår bronskanon
Kanonen är en ovärderlig kulturhistorisk skatt. Men i dag tvingas Sjöhistoriska museet lämna tillbaka den till bärgaren. - Det är stötande, säger överintendent ..»
2003-08-23
Dykare saknas utanför abborrkroken, Stockholm
Räddningsledaren: Det finns inget hopp nu Dykövningen blev en tragedi. En 33-årig man försvann i djupet vid halv niotiden i går kväll. Halv ett ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »