Namn: Lösen:

DYK lägger ner

Publicerad den 15 mars 2013  (Läst 4 368 gånger.)


Sveriges enda kommersiella dyktidning lägger ner. Förlaget som driver svenska och danska DYK och tidningen Dive The World meddelar på sin hemsida att man ställer in betalningarna och står inför konkurs, och bekräftar därmed de senaste dagarnas rykten som sagt samma sak.

På företages webbsida står nu att läsa:
"DYK stoppar
Förlaget DYK har tyvärr tvingats stoppa sina betalningar och står inför en snar konkurs. Det betyder att varken DYK eller DIVE THE WORLD kommer ut i framtiden.
Vi beklagar detta och tackar för det stöd vi har fått genom åren. Du kan fortfarande hitta massor med information på www.dyk.net och webbsidan kommer efterhand att utvecklas.
Hälsningar DYK-gänget
"

Utöver att ha gett ut en papperstidning har tidningen genom åren också spelat en viktig roll genom att agerat samordnande inför dykmässor och på olika sätt stöttat andra dykverkamheter som exempelvis Tech Diving 2012, Vrakseminariet, UV-foto workshops, mm.

Kvar står nu SSDF medlemstidning som Sveriges enda papperstidning för sportdykare, och den svenska dykbranschen kan bara tyvärr beklaga att ytterligare ett företag har gått i stöpet för den sviktande marknaden.

Läs mer:
http://dyk.net/nyheter/dyk-stoppar
http://www.dykking.no/index.php?option=com_content&view=article&id=5355:dyk-gar-konkurs&catid=1:dykkenyheter&Itemid=348Denna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Martin Örnroth slutar på DYK

Taggar:  Tidningen DYK Media
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Vill släppa ut radioaktivt vatten

2013-03-14
Vill släppa ut radioaktivt vatten
Det japanska kraftbolaget Tepco som äger det havererade kärnkraftverket i Fukushima Daiichi behöver hantera radioaktivt vatten från anläggning. Totalt ..»

TUR-mässan i Göteborg – ett säkert vårtecken!

2013-03-14
TUR-mässan i Göteborg – ett säkert vårtecken!
PRESSRELEASE Årets mässa bjuder på över 500 utställare, 90 representerade länder, mängder av nyheter, härlig internationell stämning och inte minst en ..»

Aftonbladets panikrubriker skapar omotiverad hajskäck

2013-03-09
Aftonbladets panikrubriker skapar omotiverad hajskäck
Ja det är i alla fall den bild som Aftonbladet nu målar upp när man under gårdagen gick ut med en artikel kring den årliga hajvandringen mot nordligare ..»

Snorkla med havets giganter utanför Cornwall

2013-03-07
Snorkla med havets giganter utanför Cornwall
PRESSRELEASE Det finns få platser i världen som är bättre än Cornwall för att se ”Basking Sharks” eller Brugdar som de heter på svenska. Brugden (Cetorhinus ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »