Namn: Lösen:

Dyk-Leif får Turistpriset 2014

Publicerad den 21 december 2014  (Läst 2 593 gånger.)

Dyk Leif

motivering:
Företaget Dyk-Leif i Hamburgsund, med sina delägare Anders och Victoria Säldemark, har genom långvarig verksamhet byggt upp ett varumärke inom dykning som satt både Hamburgsund och Tanums kommun på kartan. Deras kvalitativa och hållbara verksamhet har uppmärksammats av både media och dykklubbar i hela landet och utomlands genom att de erbjuder möjligheten att utforska den Bohuslänska skärgården från undersidan.

Deras verksamhet pågår under hela året och genom sin innovationsförmåga bidrar man till en utveckling av turismnäringen utanför traditionell sommarsäsong. Detta kan exemplifieras med dykning i kombination med julbord, vrakletarhelger och ett antal andra evenemang och paketlösningar från januari till december. Genom att lyckats förlägga VM i undervattensfoto till Hamburgsunds skärgård och Väderöarna har man marknadsfört vårt område till en vida krets av potentiella besökare.

Genom detta verkar de som ett föregångsexempel för turismnäringen i Tanum.

http://www.tanum.se/huvudmeny/upplevagora/turistpris2014.4.7664b4813898b7df98444e6.htmlTaggar:  Utmärkelser DykLeif
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter

Dyk under ytan – undervattensfoto på Göteborgs Naturhistoriska Museum

2014-12-19
Dyk under ytan – undervattensfoto på Göteborgs Naturhistoriska Museum
PRESSRELEASE Redan nu finns foton från våra nordiska vatten att beskåda i Malmska Valen Kök & Kafé. Den 8 januari invigs utställningen officiellt, ..»

Dive	4U turnén

2014-12-09
Dive 4U turnén
PRESSRELEASE ”Vi är de ledande tillverkarna eller agenterna inom vårt specifika område i dykbranschen. Tillsammans vill vi se till att nå så många av de nuvarande och framtida ..»

Hästholmens hamn utökar service för dykare

2014-11-21
Hästholmens hamn utökar service för dykare
Hästholmens Hamn välkomnar dykare och är en omtyckt plats för dykning . Vi har lokaler som dykarklubbar disponerar. För att ytterligare förbättra servicen ..»
2014-11-21
Vrakfynd vid Lidingö kan störa brobygge
Vid Lidingö i Stockholm planeras en ny bro för tåg, cykel samt gångtrafikanter men planerna kan nu komma att störas efter att dykare funnit ett hittills ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »