Namn: Lösen:

Dyk & Resespecialisten byter ägare

Publicerad den 27 november 2012  (Läst 4 444 gånger.)

Från vänster: Diana, Micke och Kristoffer.
Från vänster: Diana, Micke och Kristoffer.

Under hösten har ett ägarbyte skett på en av Sveriges mest kända specialarrangörer för dykresor. Grundaren Mikael Eriksson som varit synonym för företaget och blivit en profil bland svenska dykare har släppt ägarskapet till företagets nya ägare Diana Dulau och Kristoffer Jendrén. Micke kommer nu att ta en annan roll inom verksamheten och bland annat fokusera mer på att vara reseledare, exempelvis på expeditioner till Maldiverna 2013 och Papua Nya Guinea 2014, samt ansvara för kontinuiteten gentemot gamla kunder, medan den dagliga administrationen i större omfattning tas över av andra inom företaget.

-Självklart var det ett tufft beslut att lämna över huvudansvaret för det som varit ens skötebarn i 25 år, men jag har fullt förtroende för att Diana och Kristoffer enbart kommer att gagna företagets utveckling, säger Mikael.

Ägarbytet kommer medföra en satsning på att hitta nya resmål och samarbetspartners, exempelvis kommer man att satsa på resor till relativt odykta delar av Röda Havet. Nära och bra för oss svenska dykare, men ändå något nytt för de som varit där flera gånger. Man uppger även att man kommer satsa på paketlösningar som skräddarsys efter kundens önskemål och behov. Både nya oerfarna dykare likväl som erfarna dykare som söker dykupplevelser utöver det vanliga skall enligt de nya ägarna finna vad de söker hos företaget.

-Vi förnyar och satsar ännu hårdare, men det är samtidigt väldigt viktigt för mig att förvalta Mikaels företagsarv. Dyk & Resespecialisten har under många år visat exceptionell kunskap och erfarenhet i branschen genom att tillhandahålla skräddarsydda kombinationsresor till världens alla hörn. Företaget har ett gott anseende bland skandinaviska dykare, och så ska det vara i framtiden också, säger Diana som tidigare bland annat har arbetat som dykinstruktör i Asien under flera år.

Dyk & Resespecialisten:
http://www.dykresespecialisten.se
info@dykresespecialisten.se

De nya ägarna:
Diana på dykarna.nu: https://www.dykarna.nu/dykare/27121.html
Kristoffer på dykarna.nu: https://www.dykarna.nu/dykare/26980.htmlTaggar:  Dykresor
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

EU förbjuder shark finning

2012-11-23
EU förbjuder shark finning
Jakten på hajfenor har länge kritiserats och så sent som förra året uppmanade Världsnaturfonden alla EU-medborgare att visa sitt missnöje med den grymma ..»

Ny svensk bok om uv-foto

2012-11-19
Ny svensk bok om uv-foto
I en ny svensk bok om undervattensfotografering med titeln "Bättre Bilder / Dyk!" berättar Hasselbladsstipendiaten och dubbla SM-vinnaren i undervattensfoto ..»

Dykare räddar valhaj insnärjd i rep

2012-11-17
Dykare räddar valhaj insnärjd i rep
Genom att kapa repet med dykkniven lyckades en av dykarna befria valhajen. Repet som ser ut att ha suttit runt valhajen under lång tid har nött sig in ..»

Oceanic Tech får nya ägare

2012-11-10
Oceanic Tech får nya ägare
Sedan en tid tillbaka har dykbutiken Oceanic Tech på vanadisplan i Stockholm fått nya ägare. Det är värmlandsbaserade Dykmagasinet från Karlstad som ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »