Namn: Lösen:

Delfinupplevelser i badhus

Publicerad den 12 augusti 2008  (Läst 2 394 gånger.)


Samtidigt pågår det olika prova-på aktiviteter. Här kan besökare testa paddla kajak, dyka med tuber, kite-surfa och fridyka. Allting tillsammans med instruktör för att man ska få känna att man kan vara trygg både under och ovanför vattenytan. Man kan även gå på föreläsningar och lyssna på människor som själva haft möten med vilda marina djur i havet.

– Jag har själv haft fantastiska möten med vilda delfiner och valar. När man fått uppleva känslan att ligga öga mot öga med en vild delfin, då blir det en självklarhet att ta hand om havet som den lever i. Det är den känslan vi vill återskapa på Mariebad, säger Magnus Åkerlind, SaveThePlanet.ax

Det enda som kostar något under de två dagarna på Mariebad är om man vill simma i bassängerna. Men att uppleva konsert, föreläsningar, prova-på aktiviteter och se delfinfilm från läktaren inne i simhallen är gratis.

Save ThePlanet.ax består av en småbarnsfamilj som har bestämt sig för att göra allt för att rädda den här planeten. HAVET är SaveThePlanet.ax’s 5:e event av 10 som de kommer att genomföra under 2008.

För mer information se www.savetheplanet.ax

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på
http://www.dyk.netTaggar:  Delfiner
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Storbrottens skeppsklocka till sjöfartsmuseet

2008-08-12
Storbrottens skeppsklocka till sjöfartsmuseet
Under fredagen överlämnades den skeppsklocka som bärgats från fyrskeppet L/S Storbrotten till Ålands sjöfartsmuseum. Förutom dykarna var även Finlands ..»

Stora Barriärrevet hotas av oljefyndighet

2008-08-11
Stora Barriärrevet hotas av oljefyndighet
Oljeskifferbrytningen kommer om den tillåts att konsumera enorma mängder vatten och orsaka läckage av gifter till vattnet och luften. Det skulle allvarligt ..»

Andrea Doria fortsätter kräva offer

2008-08-11
Andrea Doria fortsätter kräva offer
1956 sjönk Andea Doria utanför USA's östkust efter att kolliderat med det svenskregistrerade fartyget Stockholm. Sedan dess har dykare frekvent besökt ..»

Mördarmanet sprider skräck

2008-08-07
Mördarmanet sprider skräck
Den amerikanska kammaneten sprider skräck i världens vatten. Maneten är ökänd för att äta det mesta som kommer i dess väg och orsakar stor skada i vattenmiljön. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »