Namn: Lösen:

Dykare eftersökta i mordutredning

Publicerad den 27 november 2013  (Läst 2 654 gånger.)

I juni i år försvann en 64-årig Göteborgare, efter att tidigare i år ha släppts ut från fängelse för ett mord på sin hustru 2006. Kroppen är nu återfunnen styckad och nedsänkt som ett paket i havet på 14 m djup vid Saltön utanför Strömstad. Polisen misstänker hämnd som skäl för mordet.

Polisen söker nu två dykare, en man och en kvinna, som dök i det aktuella området i början av juli. Paret skall ha uppträtt uppseendeväckande och färdats i en gummibåt.
– Är det så att vi inte får tag i dem, så kan man ju misstänka att de har någonting med brottet att göra, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson till P4 Väst.

Läs mer:
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17916195.ab
http://www.svt.se/nyheter/sverige/tva-dykare-soks-i-mordutredning
http://www.dn.se/nyheter/sverige/polisen-soker-dykare-som-iakttagits-nara-fyndplats-1Taggar:  Juridik
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Vrak i Narvik avslöjat efter 10 år

2013-11-27
Vrak i Narvik avslöjat efter 10 år
I Juni 2003 hittade två dykare vraket efter en motorbåt i Narvik. Upptäckten har sedan dess hållits hemlig i på grund av rädsla för vrakplundring. Dykarna ..»

Waterhouse i konkurs

2013-11-25
Waterhouse i konkurs
Ett av Stockholms mer välkända dykcenter har försatts i konkurs, och Waterhouse blir därmed det senaste offeret för trenden med nedlagda dykcenter. Företaget ..»

Erik Rådström årets vrakfotograf

2013-11-25
Erik Rådström årets vrakfotograf
Under den fjärde upplagan av vrakfotoseminariet som i år hölls lördag 16:e november i Stockholm avgjordes också den uv-fototävling som ingår i konceptet. I ..»

Så stödjer du Filippinerna

2013-11-15
Så stödjer du Filippinerna
Filippinerna är för många ett dykparadis och många av oss har haft det stora nöjet att besöka landet. Nu är stora delar av befolkningen i desperat behov ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »