Namn: Lösen:

Dykare fick skadestånd efter att ha glömts i havet

Publicerad den 27 oktober 2010  (Läst 3 458 gånger.)


Daniel Carlock Friday glömdes i vattnet under en dykutfärd 2004 när dykbåten for iväg till nästa dykplats. Där registrerade dykguiden att han både gick i och kom upp ur vattnet, fast han egentligen låt och flöt ensam flera kilometer bort i Stilla Havet. Daniel led svårt i den starka solen och bad till Gud att han skulle få dö, men en båt med scouter passerade och råkade hitta honom. Nu sex år efter incidenten, så har en domstol beviljat Daniel 1,68 miljoner US dollar, vilket motsvarar 10,8 miljoner svenska kronor, i skadestånd.

Läs mer:
http://www.times-standard.com/statenews/ci_16422940Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Dykolycka
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Halcyon HDV14 scooter

2010-10-22
Halcyon HDV14 scooter
Detta har lett till utvecklingen av två skotrar som ska representera en överlägsen kombination av prestanda och tillförlitlighet samt en bra balans mellan ..»
2010-10-22
Dykare till sjukhus efter dyk i Tuna Hästberg
Det var i går kväll, Torsdag, som en av dykarna visade tecken på tryckfallssjuka efter ett djupdyk till 114 meter. Ytsupporten följde de uppsatta nödfallsplanerna ..»

Ovanlig krabba funnen i Bohuslän

2010-10-19
Ovanlig krabba funnen i Bohuslän
För tre år sedan hittades det första exemplaret i Sverige, men nu har ett tjugotal fångats på några dagar. Arten vetenskapliga namn är Necora puber och ..»

Dykare utforskar gruva

2010-10-18
Dykare utforskar gruva
Daniel Karlsson från Baggbodykarna är med och arrangerar dykveckan som börjar i dag. – Vi ska prova med att ta oss ner på 200 meters nivån i gruvan. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »