Namn: Lösen:

Dykare omkom efter dykolycka utanför Nynäshamn

Publicerad den 5 augusti 2021  (Läst 4 454 gånger.)

Det var kring 15.00 torsdag som polisen larmades om en dykolycka utanför nynäshamn. En ambulanshelikopter skickades till platsen som sedan förde den 60-åriga mannen till sjukhuset. Tyvärr gick hans liv inte att rädda.

-Ett dyksällskap har dykt och på något sätt har en olycka skett och en man har tvärr avlidit, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Den avlidnes anhöriga är underrättade och polisen har nu inlett en förundersökning om vållande till annans död, detta för att kunna utreda händelsen och utrustningen är därför beslagtagen.

För orginalartikeln: https://www.expressen.se/nyheter/dykolycka-utanfor-nynashamn-man-avliden-/Taggar:  Dyksäkerhet Dykolycka
Anneli Sara Banderby
Anneli Sara Banderby

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2021-08-02
Dykare avliden i Stavsnäs
Det var under lördagen kl 12.18 som räddningstjänst och vårdpersonal larmades till Elgars väg, en väg som leder till Helgarsviken. Helgarsviken, även ..»

Ålder och namn på ett unikt vrak i Östersjön har avslöjats

2021-07-30
Ålder och namn på ett unikt vrak i Östersjön har avslöjats
PRESSMEDDELANDE Flöjtskeppen var populära handelsfartyg under framför allt 1600-talet. Gruppen hittade vraket i fjol i 85 meters djup. Förra veckan, ..»

Ayia Napa Underwater Sculpture Museum

2021-07-29
Ayia Napa Underwater Sculpture Museum
Nu har en helt ny attraktion för dykare och snorklare öppnat upp på Cypern. Det är konstprojektet M.U.S.A.N, Museum of Underwater Sculpture Ayia Napa, ..»

Rockasläpp och hajsläpp den 27 juli

2021-07-12
Rockasläpp och hajsläpp den 27 juli
Detta år släpps för första gången den utrotningshotade knaggrockan som har föds upp i Havets Hus. Sedan 2016, när den första knaggrockan föddes, har ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »