Namn: Lösen:

dykarna.nu firar 10 år på nätet!

Publicerad den 1 december 2009  (Läst 2 068 gånger.)

dykarna.nu startades hösten 1999 som den första communityn för dykare i skandinavien. Målet för grundarna var att skapa en plats på nätet där man kunde söka och bidra med information kring dykning men framför allt hitta nya dykkamrater och dykplatser.

Idén kläcktes under en fikarast på jobbet. Vi var ett par stycken som brann för dykningen men hade svårt att hitta likasinnade. Jag som var den enda i kompisgänget som var kunnig inom webbuveckling började titta på hur vi kunde lägga ut information på nätet och snart upptäckte vi att det fanns ett stort behov bland dykare i allmänhet, berättar Micke Tilja, grundare av sajten.

Den lilla kompisskaran började få in mail från fler dykare som ville bli medlemmar på den ännu privata webbsidan och snart skapades registreringsformulär och ett medlemsregister.
Jag minns dagen när vi blev 100 medlemmar, det kändes oerhört mäktigt fortsätter Micke.

Idag har sajten över 20.000 medlemmar och besöks varje månad av cirka 60.000 unika besökare.Taggar:  Dykarna
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Jättemaneter förödande för japansk fiskeindustri

2009-12-01
Jättemaneter förödande för japansk fiskeindustri
Manet arten Nomuras kommer från Gula Havet, och finns normalt inte utanför Japan. Men nu har de för tredje gången sedan 2005 kommit upp i vattnet utanför ..»

Oxygene goes Bali

2009-11-29
Oxygene goes Bali
Oxygene Bali har specialisterat sig på landbaserade dykutfärder runt ön, där man får uppleva dess akvatiska skönhet och rika biotop. Den indonesiska ..»

Bläckfisken forskarna inte trodde fanns

2009-11-25
Bläckfisken forskarna inte trodde fanns
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6174956.ab Källa: aftonbladet.se..»

Ring hem under dyket

2009-11-25
Ring hem under dyket
Genom att montera in en röststyrd kontrollenhet i en helmask och koppla ihop den till en vattentät telefonmodul i en boj på ytan genom en 40 m kabel, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »