Namn: Lösen:

Dykbåten på land efter hyresskuld till Mölle hamn

Publicerad den 18 juli 2006  (Läst 3 670 gånger.)

MÖLLE.
Sedan en tid tillbaka ligger den så kallade dykbåten i Mölle hamn på torra land. Enligt hamnföreningen har ägaren till båten inte betalat hamnavgift på länge. Till slut tröttnade föreningen och i våras när kranen var på pats för att sjösätta andra båtar så passade man på att lyfta upp dykbåten.
- Ägaren har en skuld på över 6000 kronor, då är inte alla påminnelseavgifter inräknade. Det är mycket pengar för oss. Dessutom har båten inte varit i trafik till det den skulle och det har bara varit en massa klabb, säger Lennart Svensson som är hamnkapten i Mölle.

Läs vidare på:
http://hd.se/hoganas/2006/07/18/olaglig_baatflytt

Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/dykbaten-i-molle-pa-land-193882/

Källa: www.hd.seTaggar:  Juridik
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2006-07-16
Kustbevakningen kollade dykare vid Digerhuvud
Efter att personer i land observerat att dykare opererade från det finska fartyget "Orbit" i närheten av ett känt 1600-tals vrak vid Digerhuvud på Fårö ..»
2006-07-15
Ralph D Erickson, grundaren av PADI, död
Författaren, professorn, krigshjälten och grundaren av PADI, tillsammans med John Cronin, Ralph D Erickson, är död. Han föddes i South Dakota av svenska ..»
2006-07-10
Vrak på västkusten, en miljöfara
LYSEKIL: 261 fartygsvrak ligger på botten av Skagerrak. De är en tickande miljöbomb. Sakta rostar de sönder och stora mänger olja hotar att läcka ut i ..»
2006-07-10
Dykare fann granat
Ett område vid Drevviken i södra Stockholm fick på fredagen spärras av efter att en dykare funnit en granat på sjöbotten. Polisen fick larmet vid ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »