Namn: Lösen:

DYKCHARTER.SE Utökar verksamheten med ny båt

Publicerad den 3 maj 2017  (Läst 1612 gånger.)Nordstar Patrol 31
Den nya båten, en Nordstar Patrol 31

PRESSMEDDELANDE
Sedan Dalarö Dykpark öppnade har dykningen i området ökat och för att svara på efterfrågan har nyligen ytterligare en båt förvärvats, Nordstar Patrol 31. Båten har dubbla inombords-dieslar och erbjuder gott om plats både inne och ute på akterdäck. 6-8 dykare beroende på utrustning är lagom antal ombord.

Med den höga marschfarten kommer det erbjudas dykmål som ligger längre bort från hemmahamn, det blir dessutom enklare att utgå från andra delar av skärgården. Varje säsong framöver planerar företaget att besöka vrak även i norra delen av skärgården, tex War Fundy, August Thyssen mfl.

För mer information se:
http://www.dykcharter.se/

Av: Micke Tilja   Tipsa en vän   Dela på facebook   Twittra   Translate Oversæt denne artikel til dansk Oversett denne artikkelen til norsk Käännä tämä artikkeli on suomi translate this article into english

« Tillbaka     


Tidigare nyheter

BALDER Quick On slang från SI-TECH

2017-05-01
BALDER Quick On slang från SI-TECH
Den nya BALDER Quick On slangen innehåller få o-ringar och komponenter (vilket förenklar underhåll och användning). BALDER Quick On slang är en lågtrycksslang ..»

Sublight får ny ägare

2017-04-26
Sublight får ny ägare
EmbeddedArt AB är redan en stark aktör inom undervattensteknik som kommer kunna förvalta varumärket genom att satsa på ännu bättre kundfokus samt vidareutveckling ..»

Suex VR - Uppgraderad instegsmodell på UV-skoter

2017-04-24
Suex VR - Uppgraderad instegsmodell på UV-skoter
Suex är världens största producent av skotrar utvecklade för dykning. Under 2016 genomförde man en omfattande förbättring av sina skotrar för teknisk ..»

SDHF dykloppis och auktion på vintage- dykprylar

2017-04-20
SDHF dykloppis och auktion på vintage- dykprylar
Givarna har informerats om att de mottagna föremålen inte sällan är dubbletter och kan komma att, användas för byte med andra dykerihistoriska föreningar ..»
Fler nyheter »Tipsa oss »