Namn: Lösen:

Dykloppis i Göteborg 12e December

Publicerad den 13 november 2019  (Läst 1 541 gånger.)


Kom in i värmen och fynda god och prisvärd dykutrustning eller mingla med alla trevliga dykare. Närvaro och försäljning på eventet är gratis och alla är välkomna. Det kommer finnas både godis och korv med bröd till försäljning. Bland säljarna så kommer även Smögen dyk och upplevelse vara på plats.

Chalmers Dykarklubb är en studentförening på Chalmers som grundades mars 1969 och fyller snart 50 år. Klubbens verksamhet är ideellt där klubbens styrelse och medlemmar hjälper till att arrangera kurser, utfärder, event, med mera. Till verksamheten hör även att arrangera roliga studentaktiviteter och att hjälpa studenter ägna sig åt sin favoritsysselsättning vid sidan om studierna.

Har du saker du vill sälja? Anmäl intresse till info@chalmersdykarklubb.se så förbereder vi utrymme oavsett om det avser en sak eller flera.

Varmt välkomna!
Chalmers DykarklubbTaggar:  Chalmers Dykarklubb
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Film om förlisningar runt Märkets fyr

2019-10-11
Film om förlisningar runt Märkets fyr
Man känner till tiotals skeppsbrott I vattnen kring Märket, liksom också mindre haverier. Området kring Märket är fullt av undervattensgrund och ligger ..»

Vasamuseet anordnar magasinvisning: Världens största pussel

2019-10-08
Vasamuseet anordnar magasinvisning: Världens största pussel
Bärgningen av Vasa innebar också utgrävning av drygt 40 000 föremål och början på arbetet med det som har kallats världens största pussel. Men pusslet ..»

Svenskt guld och brons i VM i undervattensfoto

2019-09-22
Svenskt guld och brons i VM i undervattensfoto
93 tävlande lag från 20 länder samlades på Teneriffa för att göra upp om medaljerna i årets världsmästerskap i undervattensfoto. Martin Hanell & Sara ..»

Dykare omkom i Kiruna

2019-09-14
Dykare omkom i Kiruna
Larmet om dykolyckan kom vid 13.30-tiden på lördagen. Två män hade då varit ute och dykt i sjön Nuorajärvi utanför Kiruna när den ena av dem plötsligt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »