Namn: Lösen:

DykMässan 18-19 mars

Publicerad den 5 mars 2017  (Läst 2 930 gånger.)

DykMässan 2016
DykMässan 2016

I NackaStrandsMässans lokaler är vi för tredje året och det är större än någonsin. Det blir fler företag, fler klubbar och många fler föredrag. Många nya aktörer kommer till DykMässan. Poolen kommer att, under dagarna två, fyllas av nyfikna ungdomar och kanske någon äldre som vill prova på apparatdykning. Det finns servering under hela mässan. Nacka Strand har fullt av parkeringsplatser. Det går också att ta buss443 från Slussen.

Glöm inte DykPuben som är på lördagskvällen. Det är gratis inträde för alla. DykPuben har fullständiga rättigheter och vi kommer att ha en tävling som inte går av för hackor.

Det Svenska Sportdykarförbundet kommer med tolv av Sveriges största och mest aktiva klubbar. Även det finska, norska och danska Sportdykarförbunden kommer.

Naturligtvis har vi även en fotoutställing, i år av Niklas Nilsson. Fototävlingen presenteras också, där vinnare får en liveaboard i Maldiverna. Den som röstar fram segraren, har chansen på en dykresa till Dykleif på västkusten.

VÄLKOMMEN!Taggar:  Mässor Dykmässan
Tommy Jarnbrink
Tommy Jarnbrink

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Såna djur finns - marin utställning

2017-02-20
Såna djur finns - marin utställning
Någon liknande utställning har inte tidigare visats i Sverige. Ambitionen är att visa marina djur som utmärker sig särskilt genom form, färg, beteende ..»

Badewanne Dive Team tävlar om Naturkompaniets miljöpris

2017-02-15
Badewanne Dive Team tävlar om Naturkompaniets miljöpris
"Naturbonusen" är friluftsföretaget Naturkompaniets donationsprogram där man stöttar olika miljöprojekt och inför 2017 kommer man nu att dela ut över ..»

Anders Nyberg, en av segrarna i World ShootOut

2017-01-30
Anders Nyberg, en av segrarna i World ShootOut
Tävlingen pågick mellan 1 januari till den 1 november 2016, dvs. bilderna fick endast vara tagna under denna period. Deltagarna måste fotografera i RAW ..»

Vrakfotoseminarium lör 4/2

2017-01-28
Vrakfotoseminarium lör 4/2
För sjunde gången arrangeras vrakfotoseminariet, en årlig träffpunkt för personer intresserade av undervattensfotografi med vrak som motiv. Tillställningen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »