Namn: Lösen:

Inbjudan till dykmässan 2019

Publicerad den 1 september 2018  (Läst 3 942 gånger.)


PRESSRELEASE
Den har allt för de av er som tycker om att vara under ytan.

Vi vill bjuda in er, era vänner och familj till en fantastisk weekend i centrala Göteborg. Här kan ni prata med de ledande experterna på dykträning, dykresor och dykutrustning. Ni har också chansen att vinna fantastiska dykresor.

UV-fotograf?
Var med i våra workshops, föreläsningar och fototävlingen.

Över 70% av jorden är under vatten. Om ni inte är dykare eller snorklare ännu, är det dags att ni upptäcker världen under ytan.

Vi vill bjuda in er, era vänner och familj till en fantastisk weekend i centrala Göteborg. Här kan ni prata med de ledande experterna på dykträning, dykresor och dykutrustning. Ni har också chansen att vinna fantastiska dykresor för hela familjen, där ni kan lära er att dyka.

Redan dykare?
Då har ni möjlighet att vidga era vyer, när det gäller dykträning, ta reda på nästa resa och hitta de bästa dykprylarna.

Barn är speciellt välkomna!
Missa inte vår populära barnhörna. barnen kan också göra sina första provdyk med duktiga instruktörer i en stor pool. De får också lära sig språket under vatten.


Bästa hälsningar/Best Regads
Tommy Jarnbrink

info@dykmassan.se
www.dykmassan.se
+46707201031Relaterade artiklar
Dykmässan flyttar till Göteborg 2019

Taggar:  Mässor Dykmässan
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykare i EuroPride 2018

2018-08-07
Dykare i EuroPride 2018
GVSDK skall gå i prideparaden för att manifestera allas lika värde, vi bjuder in alla dyk/fridykare i Sverige att följa med oss i tåget. Tre aktiviteter ..»

Vagnhärads kalkbrott stängt för dykning

2018-07-29
Vagnhärads kalkbrott stängt för dykning
Vagnhärads kalkbrott i Trosa kommun är ett mycket uppskattat dykmål med dykmöjligheter för allt från nybörjare till avancerade dykare. Under senare år ..»

Återkommande vrakfest på Åland 6-9 september!

2018-07-05
Återkommande vrakfest på Åland 6-9 september!
Förra året anordnade Baltic Scuba Vrakfesten på Åland, det blev ett lyckat event med ca 30 dykare från Sverige, Norge och Finland som dök vrak, umgicks ..»

Engelska vrakplundrare dömda till 4 års fängelse

2018-06-27
Engelska vrakplundrare dömda till 4 års fängelse
Ett hundratal artefakter, mässing, skeppsklocka, porslin och även kontanter till ett totalt värde av ca 80.000 pund (ca 940 000 kronor) har plundrats ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »