Namn: Lösen:

DykMässans fototävling

Publicerad den 12 december 2016  (Läst 1 724 gånger.)

2016 års vinnare, Lena Svensson
2016 års vinnare, Lena Svensson

DykMässans fototävling pågår mellan den 13 december och den 13 februari, eller när max antal bilder uppnåtts. Regler och kontaktuppgifter kommer att finnas på DykMässans hemsida, http://www.dykmassan.se/se, från och med Luciadagen. Det är de betalande besökarna som röstar fram den segrande bilden/fotografen. Vinnaren får en vecka på en Liveaboard, troligen på Maldiverna. Resan sponsras av Blue o Two. De mässbesökare som röstat har chansen att vinna en helg på ett svenskt dykcenter. Vinnaren koras från scenen på söndagen.
Max 40 bilder får deltaga, först till kvarn!Taggar:  UV-Foto Dykmässan
Tommy Jarnbrink
Tommy Jarnbrink

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykarna Radio

2016-12-07
Dykarna Radio
I premiäravsnittet ställde vi oss frågan hur man startar en egen dykorganisation och vi besöktes av grundarna bakom SwedTech Diving som gav oss svar på ..»

TV-Dokumentär program

2016-12-03
TV-Dokumentär program "Ett dyk in de okända"
Räddningstjänsten vill inte bärga kropparna - det är för farligt. Då bestämmer sig fyra av dykarnas kamrater för att trotsa risken och göra det själva. ..»

Vrak från andra världskriget stulna utanför Java

2016-11-20
Vrak från andra världskriget stulna utanför Java
Totalt 6 st vrak från andra världskriget har stulits från havets botten. Samtliga vrak tillhör de allierade som slogs i området under andra världskriget ..»

Fridykarlegenden Enzo Maiorca är död

2016-11-20
Fridykarlegenden Enzo Maiorca är död
Den italienske fridykarlegenden och flerfaldiga världsmästaren Enzo Maiorca dog den 13:e november 2016. Enzos intresse för fridykning inleddes 1956 ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »