Namn: Lösen:

Golfballdivers söker fler dykare för dyk efter golfbollar

Publicerad den 27 februari 2020  (Läst 6 105 gånger.)


PRESSRELEASE
Nu finns chansen att jobba som golfbollsdykare.

Många har hört talas om jobbet men få vet om att det finns på riktigt. Golfballdivers är specialiserad på att dyka efter golfbollar och söker nu efter dykare som vill jobba med att plocka golfbollar.

"Vi har jobbat med begagnade golfbollar i lite mer än 15 år men det är först de senaste åren vi har jobbat heltid med att plocka golfbollar", säger Partrick medgrundare av Golfballdivers.

Sedan tidernas begynnelse har många genom nattlig aktivitet försökt anskaffa sig golfbollar utan golfklubbens medgivande. Detta är något Golfballdivers har jobbat med aktivt under många år att komma ifrån och sätta en branschstandard där dykarna betalar golfklubben pengar eller golfbollar som kompensation.

"De senaste åren har golfbanorna insett miljövinsten med vårt arbete och vi har i dagsläget avtal med nästan alla golfbanor vi är intresserade av."

Golfballdivers erfarenhet utav att jobba med just dykning och golfbollar har gjort att de i dagsläget har fler än 160 kontrakt med golfbanor i Sverige, Norge och Danmark.

"Det har tagit oss lång tid att komma dit vi är idag. Vi har lagt ner extremt mycket tid och pengar för att optimera processen för golfbollar. Det har varit slitsamt men vi är redo för expansion"

Nu söker Golfballdivers dykare som kan tänka sig att dyka efter golfbollar. Jobbet är både fysiskt och mentalt påfrestande då tempot är högt. Förra året spenderade de båda grundarna över 1000 timmar vardera under ytan. Detta resulterade i att de slog rekord i antalet plockade bollar. Miljövinsten uppgick till att ca 2.500.000 golfbollar plockades upp vilket motsvarar en vikt på ca 110.000 kilo plast. Jobbet utförs under 8 månader och på vintern är dykarna lediga.

Dykarna utgår från Göteborg och Stockholm och tjänsten går att söka på http://www.golfballdivers.se eller via mejl på jobb@golfballdivers.seMicke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykare, Ett annorlunda liv, ny bok i handeln

2020-02-26
Dykare, Ett annorlunda liv, ny bok i handeln
Författaren sammanfattar boken så här: Min dykning började hösten -83 i form av en sportdykarutbildning, vi fick då lära oss grunderna i en bassäng ..»

Erfarna dykare sökes till projekt Rena Mälaren

2020-02-24
Erfarna dykare sökes till projekt Rena Mälaren
2019 startades projekt Rena Mälaren och hittills har man bärgat: - 7 ton båtbatterier - ca 100 elmopeder - ytterligare 14 ton av övriga sopor Arbetet ..»

Hotell Lysekil satsar på dykare

2020-02-06
Hotell Lysekil satsar på dykare
Att både bo billigt och att kunna förvara och torka sin dykutrustning på ett smidigt sätt är ofta knepigt men på västkusten har nu Hotell Lysekil tagit ..»

Boksläpp -

2020-01-22
Boksläpp - "Route of Death"
30 januari 2020 kommer att vara 75-årsjubileum för den enskilt största havskatastrofen. Wilhelm Gustloff, ursprungligen ett tyskt passagerarfartyg, omvandlades ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »