Namn: Lösen:

Dykning.net öppnar ett andra center/butik

Publicerad den 2 februari 2014  (Läst 4 146 gånger.)

dykning.net dykbutik Köping

PRESSRELEASE
Konceptet är en ”copy paste” på Fjugesta centret och kommer precis som i Fjugesta utbilda inom NAUI och PADI, ha en fullspäckad dykkalender samt sälja utrustning till super priser.
I Köping kommer vi hyra lokal vägg i vägg med den lokala dykarklubben KAK dykarna och samarbete kring utfärder och aktiviteter är redan igång.

Dykning.nets filosofi om att vara det lilla lokala dykcentret med välfylld butik från marknadsledande märken till riktigt fina priser och massor av aktivitet året runt kommer självklart vara den samma i Köping.
Vi ser verkligen fram emot denna nyetablering och tror starkt på Köping.Taggar:  Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2014-01-19
Flygplansvrak funnet i Vänern
Ett flygplansvrak har hittats i Vänern på 15 m djup, i den västra del som kallas Dalbosjön. Fyndet stämmer överens med uppgifter om ett tyskt flygplan ..»
2014-01-19
Anemoner under Antarktis istäcke
Det var under försök med en ROV (Remote Operated Vehicle) där förarna ville testa att den fungerade bra på stora djup under packisen på Antarktis som ..»

Apeks byter distributör i Sverige

2014-01-02
Apeks byter distributör i Sverige
Från den 1/1 2014 är Ursuk OY ny distributör för Apeks i Sverige. Aqualunggruppen där Apeks ingår har tagit beslutet att deras olika märken ska samlas ..»
2013-12-27
Premiär för dokumentärserien Mission: Save the Oceans
I Mission Save the Ocean berättar Sir Richard Branson och andra eldsjälar om de stora hoten mot livet i världens hav - men också om det trösterika att ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »