Namn: Lösen:

Dykolycka i Visby

Publicerad den 20 juli 2011  (Läst 4 497 gånger.)

**Uppdaterat**
Nu står det klart att det inte rör sig om en olycka med apparatdykare som medier rapporterat. En person har avlidit efter ett drunkningstillbud.
----------------------

För tillfället är det oklart om det rör sig om en dykolycka eller drunkningstillbud, aftonbladet och helagotland.se rapporterar olika uppgifter.

Aftonbladet:
Enligt uppgifter från polisen så är en person förd till sjukhus. 19.50 larmades polis och räddningstjänst till hamnen i Visby. En dykare hade fastnat på botten under arbete med en boj rapporterar Helagotland.se

Dykaren hade tagit sig upp för egen maskin när räddningstjänsten kom till hamnen, en person är förd till sjukhus för observation.

- Tillståndet på den personen vet jag inte, säger Benny Melin, vakthavande befäl hos polisen i Visby.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13353630.ab
http://helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7005065Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Gotland
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

1300-talsvrak funnet i Östersjön

2011-07-15
1300-talsvrak funnet i Östersjön
Denna gången verkar kopplingen till Atterdag mer trolig, då skeppet tros vara från 1300-talet, det århundrade då Atterdags skepp förliste. Fyndet kan ..»

Peter Swartling ny VD för Poseidon

2011-07-13
Peter Swartling ny VD för Poseidon
PRESSRELEASE Poseidons företagsledning har sedan fjärde kvartalet 2010 tillsammans med styrelsen utformat en offensiv affärsplan och genomfört en kapitalanskaffning ..»

Amerikan skall söka efter Osamas lik

2011-07-12
Amerikan skall söka efter Osamas lik
Bill Warren är en amerikansk skattletare och bärgare som under juli skall göra en två veckors sökexpedition för att försöka finna liket efter Osama bin ..»

Ny sport inom fridykning

2011-07-11
Ny sport inom fridykning
Inom fridykningen så har en ny sport växt fram där deltagarna med en scooter mellan benen tar sig fram längs en hinderbana bestående av ramar under vattnet. Sporten ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »