Namn: Lösen:

Hjärtsjukdom bakom dykolyckan i Smögen

Publicerad den 4 augusti 2008  (Läst 2 977 gånger.)


Enligt obduktionsprotokollet som blev klart igår, så hade kvinnan en hjärt-kärl-sjukdom vilket resulterade i en sviktande hjärtverksamhet under dykningen.

Polisen har kontrollerat kvinnans dykutrustning och utesluter att den har något med hennes död att göra.

Kvinnan var ute och dök tillsammans med ett sällskap på tio andra personer. Hon var en van dykare, och dök i par med sin make när olyckan hände. Hon hade varit under ytan mellan 20 och 30 minuter när man upptäckte att något hade gått snett.Relaterade artiklar
Dykare omkom i Smögen

Taggar:  Smögen Dykolycka
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter
2008-08-04
Försvunnen dykare hittad död.
2008-08-04 08:08 Räddningsenheten Ivan Holmberg meddelar att man återfunnit en tillsynes livlös kropp, som överensstämmer med den saknade, i området ..»

Scuba Travel goes Saudi Arabia

2008-07-31
Scuba Travel goes Saudi Arabia
PRESSMEDDELANDE Skandinaviens ledande liveaboard-arrangör, Scuba Travel, meddelar att de från och med augusti börjar ta emot bokningar för en ny världsklass-destination. ..»

Åter luftfyllning på Stockholms Dykcenter

2008-07-30
Åter luftfyllning på Stockholms Dykcenter
Under hösten 2007 genomfördes ett tjugotal tillsynsbesök hos dykföretag för att kontrollera den andningsluft de erbjuder till konsumenter. Fem av företagen ..»
2008-07-26
Kvinna omkom i dykolycka
Kvinnan hittades av räddningsmanskapet strax före klockan fyra på eftermiddagen vid det vrak där hon hade deltagit i en pardykning tidigare under dagen. Hon ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »