Namn: Lösen:

Examensarbete kan ge dykpark i Dalarna

Publicerad den 11 maj 2013  (Läst 2 404 gånger.)

Johan, som går sista året på entreprenörsskolan i Leksand, är en inbiten dykare och har därför valt att se på möjligheterna att locka dykande turister till bygden genom att locka med spännande dykning.

– Jag är på jakt efter intressanta historier om sjöar och kalkbrott runt Siljan, främst i Rättvik, Leksand, Insjön, Mora och Orsa.

– Jag jobbar med ett dykprojekt och behöver hjälp från allmänheten med att samla på mig historier om saker som skett, som till exempel förlisningar, handel, plundringar, tappade föremål som kan finnas på bottnarna, säger Johan.

Läs vidare på:
http://www.dt.se/nyheter/rattvik/1.5799830Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Dykpark
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt

2013-04-24
Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt
Byggandet av en vindkraftpark utanför East Anglia i Storbritannien har lett till fyndet av en tidigare okänd ubåt. Vraket är 62 meter långt, 7 meter brett ..»

Radioaktivt vatten är fortsatt problem

2013-04-24
Radioaktivt vatten är fortsatt problem
Det är fortfarande problem med lagringen av det radioaktiva vattnet från det havererade kärnkraftverket Fukushima i Japan. Företaget dementerar spekulationer ..»
2013-04-21
Två dykare försvunna under isen
Två personer söks just nu i Bondöknasjön i Södermanland. De två ska ha fridykt i sjön, som är isbelagd. Vi är här på plats med dykare från Västerås, ..»

Sensationella framgångar för SSF Expedition Bjurälven

2013-04-02
Sensationella framgångar för SSF Expedition Bjurälven
Under den årliga dykexpeditionen till Bjurälven i Strömsunds kommun i Sveriges Speleologförbunds regi har ett tjugotal expeditionsmedlemmar under åtta ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »