Namn: Lösen:

Dykpub på "Krönet" i Stockholm

Publicerad den 26 oktober 2001 


Fredagen den 26 oktober var dagen då vi skulle se om det verkligen fanns personer bakom namnen på dykarna.nu

Veckorna före dagen D pratades det mycket om tillställningen på chatten och det triggades friskt. Vad skulle man ha, fulmössa eller snorkel, ja åsikterna gick isär :-)

Klockan 18 på fredagen så samlades "ägarna" bakom sajten och tänkte gå i samlad tropp till Krönet. En liten flashback innefann ju sig. Vi hade anordnat en dykpub tidigare i år och då kom.... ingen!!!. Nåja, så illa kunde det väl inte vara den här gången.

Våra förväntningar hade införlivats, det fanns faktiskt dykare på plats. Det känndes mycket trevligt att få se och träffa de som man hade "pratat" med i verkligheten.

Nya kontakter knöts och det pratatade dykning, dykning och dykning. Vi fick också en bekräftelse på att det vi gör och engagerar oss i faktiskt uppskattas. Detta ger oss en kick och motivation att fortsätta med utvecklandet av dykarna.nu

Det är vår förhoppning att dykpuben ska bli ett återkommande evenemang. Då vi och alla andra dykare får tillfälle att prata dykning med likasinnade.

På återseendeAv: Henrik Röste
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2001-10-30
Skadegörelse på vraket "Älvsnabben".
I dagens Metro stod att läsa att vraket efter handelsskeppet "älvsnabben" från 1700-talet utsatts för skadegörelse och nu riskerar platsen att beläggas ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »