Namn: Lösen:

Mantor, hajar, valar och delfiner på en och samma resa!

Publicerad den 15 maj 2011  (Läst 4 397 gånger.)

Dyk med haj
Foto: Jan Reyniers

PRESSRELEASE
Azorerna, som ligger mitt ute i Atlanten, består av nio öar som är delar av en enorm undervattens-bergskedja. Både på land och under ytan har ögruppen ett fantastiskt växt- och djurliv. Här kan du få se allt från pelagiska fiskarter och valar till mantor vid Princess Alice. Du kan också få uppleva fantastiska möten i ”blåvatten” med både mako & blåhaj vid våra speciella Shark dives. Varför inte göra resan komplett med att simma med delfiner?

Om man vill uppleva "allt" så är säsongen ganska kort och sträcker sig ungefär från juli t.o.m. september. Vi har direktflyg till Azorerna från de flesta platser runt om i Norden inklusive Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Vi utgår från ön Pico och kan erbjuda både hotell och lägenhetsboende.

Vill du veta mer så läs mer på http://www.scubatravel.se/sv/landbaserat/atlanten/azorerna
eller maila oss om ett reseförslag.Taggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2011-05-13
Olycka under dykutbildning ska utredas
Efter kontakt med läkare fördes eleven direkt till tryckkammare för behandling. Dykpasset pågick under 17 minuter och innehöll dykning till 31 meters ..»

Störtat tyskplan kan ha hittats i Västmanland

2011-05-11
Störtat tyskplan kan ha hittats i Västmanland
Under sommaren 1943 såg ett badande par ett tyskt plan krascha i Lasjön norr om Västerfärnebo. Sedan dess har många sökt efter planet utan att ha funnit ..»

Innovativ lösning på lampsladd

2011-05-06
Innovativ lösning på lampsladd
Ja den frågan ställde sig också tillverkaren Agir och konstruerade sedan ett lampcanisterlock med sladden ut från sidan vilket lämnar en helt fri ovansida. ..»

Invigning av Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg

2011-05-05
Invigning av Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg
I går invigdes Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg. Alla inbjudna gäster togs emot uppe vid det gamla maskinhuset för att sedan ta sig ner för de 384 trappstegen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »