Namn: Lösen:

Siren fleet erbjuder Fiji

Publicerad den 4 juni 2012  (Läst 2 124 gånger.)

S/Y Fiji Siren
S/Y Fiji Siren

PRESSRELEASE

Den nybyggda yachten har fått namnet S/Y Fiji Siren och kommer få liknande design och lyx som sina systerskepp i Siren fleet. Med en längd på 40m och bredd på 10m har hon gott om plats för 16 dykare i 8 hytter. Hon kommer dessutom att erbjuda Siren båtarnas vanliga höga standard så som kamerastationer, rymligt dykdäck, soldäck och matplats utomhus. Med en besättning på 12 personer blir S/Y Fiji Siren en av de lyxigaste yachterna i Fiji.

Grundaren av Worldwide Dive and Sail, Frank van der Linde, har bekräftat att byggandet av S/Y Fiji Siren ligger före tidschemat och att yachten kommer vara färdig i april 2013. Detta ger gott om tid för att göra resan från Indonesien till Fiji och i oktober 2013 kan S/Y Fiji Siren börja sina dykkryssningar.
S/Y Fiji Siren kommer att erbjuda 7 och 10 dagars liveaboard safaris runt Fiji i samarbete med Volivoli Beach Resort. Rutterna går bl.a. till Somosomo, Savusavu och Lomaiviti Islands, där du under den sista dagen kommer få möjlighet att se spinner-delfiner. Det finns även en möjlighet att åka på en utflykt till Bega Lagoon, en av de mest berömda hajdykplatserna i Fiji. Detta kombineras med besök på lokala dykplatser så som Viti Levu, Bligh Waters och Vatu-l Ra passagen.

Kryssningarna avgår från Volivoli Beach Resort, endast 2,5 timmars naturskön bilfärd från Nadi vid Viti Levus norra kust. Resorten ägs och drivs av familjen Darling som flyttade dit från Nya Zeeland och bosatte sig på Fiji 1993. Volivoli Beach Resort har en avslappnad, lyxig känsla och är berömt för sin vänliga personal. Deras kunskaper och långa erfarenhet av Fiji tillsammans med Siren fleet´s liveaboardfartyg och fantastiska service kommer att bli en vinnande kombination.
Boka din plats ombord på S/Y Fiji Siren idag med det nordiska bokningskontoret för Siren Fleet som du når via info@scubatravel.se eller på +46-301-221 00.Taggar:  Scuba Travel Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nytt revolutionerande handskringsystem

2012-06-02
Nytt revolutionerande handskringsystem
PRESSRELEASE Vi på SI TECH AB är stolta över att presentera vårt nya ovala torrhandsksystem ANTARES! Systemet visades i prototyputförande på DEMA 2011 ..»

Resande Man kan vara funnen

2012-05-30
Resande Man kan vara funnen
Många har letat efter vraket, och många har också trott sig hittat det, men nu har en dykargrupp hittat ett vrak med både kanoner och mynt som de anser ..»
2012-05-26
Svensk kvinna omkom i dykolycka på Malta
Kvinnan fick av oklar anledning svårigheter under ett dyk utanför Gozoön och fördes omedelbart till sjukhus på ön efter att först ha fått första hjälpen ..»

1500-tals vrak i England flyttas till insjö

2012-05-23
1500-tals vrak i England flyttas till insjö
Vraket från 1574 hittades i Themsen i London och 2003 bärgades föremål av arkeologer. Föremålen stäldes sedan ut på ett dykcenter under flera år, men ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »