Namn: Lösen:

Råå Aqua Resort slår upp portarna

Publicerad den 1 maj 2011  (Läst 5 574 gånger.)

Råå Aqua Resort

PRESSRELEASE
Lördag den 4 juni slår vi upp dörrarna på vårt nya Dykcenter som inte bara flyttar och byter namn utan också vidgar sin verksamhet.

Råå Aqua Resort flyttar ut till Råå Camping i Helsingborg vilket innebär att vi inte bara får tillgång till egen bassäng utan också kan erbjuda bra boende till rimliga priser i samband med kurser och dykutflykter. Gratis parkering och 200 meter till havet.

Varmt välkommen till vår invigning 10 – 13.00 som vi firar med massor av specialerbjudande på såväl utrustning som kurser och utflykter.

Givetvis finns kan Ni också kliva ombord och besöka vår fina Liveaboardbåt!Taggar:  Råå Aqua Resort
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Omkommen funnen på

2011-04-23
Omkommen funnen på "Seattle"
Det var i september 2010 som två danska dykare försvann vid ett dyk på skeppsvraket Seattle utanför Kristansand. Den norska polisen bekräftar nu att dykare ..»

Kriget som aldrig kom – ny bok från Marinmuseum

2011-04-23
Kriget som aldrig kom – ny bok från Marinmuseum
Det var kriget som aldrig kom men som hela tiden fanns där under ytan. Närvarande och frånvarande på samma gång. Det handlar om det kalla kriget. En period ..»

Dokumentär om

2011-04-23
Dokumentär om "Spökskeppet"
Med banbrytande ny teknik har forskare från Södertörns högskola och Vasamuséet utforskat det nästan helt intakta 1600-tals fartyget "Spökskeppet", beläget ..»
2011-04-23
Vrakfynd utanför Kristiansand
M-1104 "Jan Hubert" var en tysk minsvepare tillhörande 11. Minensuchflottille under andra världskriget, men sjönk vid Mågeskjær i Søgne kommune 8:e juli ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »