Namn: Lösen:

Dykutrustning - Ny e-bok för iPad

Publicerad den 9 februari 2015  (Läst 3 466 gånger.)

Omslag till boken dykutrustning
Dykutrustning

PRESSRELEASE

Nu är arbetet med vår omfattande och mycket ingående bok om dykutrustning färdigt. Den finns att köpa på iBook Store. Vill du bläddra kan du ladda ner ett kapitel gratis.

I boken går vi mycket grundligt igenom all den utrustning som förekommer idag för rekreationsdykning, inklusive teknisk dykning, sidemount och slutna system. Varje del av utrustningen, från mask, snorkel och fenor till helslutna dykapparater behandlas, där vi visar funktion, skötsel och underhåll och vad man behöver tänka på vid val och inköp.

Eftersom boken är skriven på svenska i original, har den ett europeiskt perspektiv med internationella utblickar. I förekommande fall visas avvikande svensk lagstiftning, regler eller praxis.

Boken bygger på ett stort antal tydliga illustrationer, där till exempel hur regulatorn fungerar visas i flera steg. Den är gjord för iBooks, vilket innebär att vi använt oss av många av de interaktiva möjligheter som detta format ger.

Under februari kommer det också en renare version med i stort sett bara bilderna, som kan användas som underlag vid formella lektioner. Rubrikerna är på engelska.

Om planerna håller kommer vi även att få klart den engelska versionen under tidig vår, förhoppningsvis någon gång under februari eller början av mars, och i samband med detta lanserar vi den engelska versionen av hemsidan.

Boken kan laddas ner här:
http://itunes.apple.com/se/book/dykutrustning/id964289171?mt=11Taggar:  Böcker Appar
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Fototävling under årets dykmässa fortfarande öppen för bidrag

2015-02-05
Fototävling under årets dykmässa fortfarande öppen för bidrag
Domartrion består av Lars Stenholt-Kirkegaard, från Danmark. Gunner Bemert och Tomas Jangvik från Sverige. Samtliga mycket duktiga och erfarna UV-fotografer. Fototävlingen, ..»

Besök på minmässan Dive 4U

2015-02-04
Besök på minmässan Dive 4U
Åkte till ett snöigt Göteborg, en fredag i slutet av januari. Blev hämtad på centralen av Kent Forsén, som är ansvarig för bildutställningen ”Under ..»

SwedTech Diving laddar upp för framtiden

2015-02-01
SwedTech Diving laddar upp för framtiden
PRESSRELEASE Arbetet med den nya hemsidan har nått den första fasen. Nu kan du som elev boka din kurs direkt på hemsidan. Både elev och instruktör har ..»
2015-01-30
dykolycka i Nynäshamn
Under Torsdagen har media rapporterat om en dykolycka i Nynäshamn utanför Stockholm. Enligt uppgift med dödlig utgång. Denna artikel uppdateras när ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »