Namn: Lösen:

En död i sjödrama

Publicerad den 31 oktober 2008  (Läst 1 997 gånger.)

Efter en dramatisk räddningsaktion i det mycket hårda vädret lyckades ytbärgare på sjöräddningens helikopter från Gotland vinscha upp mannen som då legat i det kalla vattnet i en och en halv timme.

Han fördes till sjukhus där man konstaterade att han var död.

Under natten togs segelbåten med kustbevakningens hjälp till fastlandet. På grund av det dåliga vädret och höga sjön har det inte gått att tala med besättningen på båten och polisen hade därför tidigt på fredagsmorgonen inga närmare uppgifter om olyckan.

Av allt att döma är båten inte svensk.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3664836.abTaggar:  Förlisning
Av: Linda Haglund
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2008-10-31
Två män saknas efter båtolycka
– Två personer är kraftigt nedkylda men vid liv. En tredje person såg man i vattnet men försvann vilket betyder att två personer saknas, säger Per Strömbäck, ..»
2008-10-31
Länsstyrelse förbjuder dykning vid vrak
Den ryska ubåten SC 305 sänktes den 5 november 1942 på svenskt vatten utanför Grisslehamn i en strid med en finsk ubåt. Samtliga 38 besättningsmän omkom. Ambassadens ..»
2008-10-29
Ny pool för dykning i centrala Stockholm
I tretton år stod lokalen på sveavägen tom innan Anders Hvitfeldt från Dive sweden tog över den. Då hade den sett sina bästa dagar, men efter fyra månaders ..»
2008-10-29
Sydafrika karterar korallrev
Korallrevsprogrammet uppmuntrar enskilda att skicka in bilder av korallrev, algbottnar och skeppsvrak. Gensvaret uppges dock ha varit ganska dåligt, då ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »