Namn: Lösen:

Endless Ocean, dykspel från nintendo Wii

Publicerad den 19 december 2007  (Läst 2 556 gånger.)

Bild från spelet Endless Ocean, nintendo Wii
Bild från spelet Endless Ocean, nintendo Wii

När du dyker ned under ytan första gången händer det ingenting. Inga fiender attackerar och det finns inga personer att prata med. Endless Ocean är ett väldigt händelsefattigt spel.

Behållningen med det här spelet är atmosfären. Att se dig omkring på havsbottnen, samtidigt som ljuv musik och det stillsamma ljudet av andning ur syrgastuber (!) ackompanjerar dig, är en upplevelse i sig. Se dig omkring så kommer du att upptäcka alltifrån småfisk till delfiner och gigantiska valar. Ta en djup suck och försök att slappna av när du spelar Endless Ocean. Det här spelet ska du inte ens försöka att stressa igenom.

Det finns förstås vissa saker att göra i spelet. Du har en loggbok med massa skuggor i. För varje ny fisk du upptäcker fylls en skugga i, och målet är givetvis att upptäcka alla fiskarter som finns i Endless Ocean. Den här lilla detaljen gör att utforskandet får en mening.

Kontrollen är i Endless Ocean är väldigt enkel. Du kontrollerar en punkt på skärmen genom att peka med Wii Remote, och karaktären (som du får namnge) rör sig dit punkten befinner sig. För att simma trycker du antingen på B-knappen upprepande gånger, eller en gång på minus-knappen för att låta karaktären simma i ett konstant tempo.

För att skapa total harmoni har utvecklarna valt att inkludera möjligheten att spela din egen musik från ett SD-kort. Och när du har tröttnat på att simma omkring ensam i djupen kan du alltid ta med en vän på en dyktur. Endless Ocean stöder nämligen spel online, via Nintendo Wi-Fi Connection. Dessutom är det en del i Nintendos Touch! Generations-serie, vilket betyder att det både är lättspelat och lättbegripligt.

Text & Källa: http://www.nintendo.se/

Se video:
http://www.nintendo.se/archive/wii_videos/endlessoceanE3320x240.wmv

Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/response.asp?id=248423&main_Id=248423&catId=0Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

PADI kör fotoseminarium

2007-12-18
PADI kör fotoseminarium
Med inriktning på PADI’s Digital Underwater Photographer kurs kommer deltagarna att få information om kursens genomförande och standards. Med råd och ..»
2007-12-16
WKPP Traverse Turner-Wakulla
WKPP divers Jarrod Jablonski and Casey McKinlay began their record-setting cave dive at 1:20pm, arriving at the Wakulla basin at approximately 9pm. Their ..»

Det blev ett nytt världsrekord, eller?

2007-12-12
Det blev ett nytt världsrekord, eller?
Inte mindre än 1856 dykare deltog i årets dykning den 6e december. Av deltagarländerna bidrog Norge med flest dykare, totalt 739 personer följt av Danmark ..»

Nya momsregler vid internethandel

2007-12-11
Nya momsregler vid internethandel
De nya reglerna antogs på tisdagen, efter flera års förhandlingar, rapporterar nyhetssajten Europa-Nytt. Luxemburg har tidigare röstat mot en förändring ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »