Namn: Lösen:

Eniro lanserar sjökort på nätet

Publicerad den 8 maj 2009  (Läst 12512 gånger.)eniro.se
eniro.se

Från och med i dag är det möjligt att gratis ladda ner sjökort på eniro.se. Sjökorten finns under kartfliken på hemsidan och innehåller data från Lantmäteriet.
- Vi har samma data som används på de tryckta sjökorten och de omfattar hela landets kuststräcka, Öland och Gotland samt Vänern, Vättern, Mälaren och Hjälmaren, säger Mikael Mathison, produktchef på Eniro.se.

Samtidigt lanseras nya högupplösta flygfoton öst- och västkusten.
- Sjökorten tillsammans med de nya flygfotona blir det perfekta planeringsverktyget för alla som ska ut på sjön.

http://kartor.eniro.se/Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar: På nätet

Av: Micke Tilja   Tipsa en vän   Dela på facebook   Twittra   Translate Oversæt denne artikel til dansk Oversett denne artikkelen til norsk Käännä tämä artikkeli on suomi translate this article into english

« Tillbaka     


Tidigare nyheter

Oxygene Jönköping blir National Geographic center

2009-05-07
Oxygene Jönköping blir National Geographic center
PRESSRELESE Göran, som är en av Sveriges mest erfarna PADI Course Directors, säger: “Vi är glada och stolta över utmärkelsen och vi ser det som en riktig ..»

Oxygene öppnar i Mozambique

2009-05-06
Oxygene öppnar i Mozambique
PRESSRELEASE Oxygenes ständiga arbete att utöka nätverket av högkvalitativa dykcenter har nu resulterat i ett samarbete med Scuba Scene / Oxygene Mozambique. ..»

Kanalbåt: Diana på grund i Oxelösund

2009-05-04
Kanalbåt: Diana på grund i Oxelösund
Båten sände ut ett nödanrop och 53 personer, varav 40 passagerare från bland annat Norge och Kanada, evakuerades. -Båten låg med svår slagsida och en ..»

23 svartlistade dykcenter i Egypten

2009-04-29
23 svartlistade dykcenter i Egypten
"Chamber of Diving and Watersports" (CDWS) blev etablerat 2007 av egyptiska myndigheter med målet att förbättra standarden och säkerheten för landets ..»
Fler nyheter »Tipsa oss »