Namn: Lösen:

Tech-mässa 15-16 nov

Publicerad den 29 september 2008  (Läst 2 089 gånger.)

Organisatörerna har valt helt nya lokaler för evenemanget i det internationella konferenscentret i Birmingham. Mässan ägnas helt åt avancerad dykning. Det allra senaste inom teknisk dykning och djärva dykexpeditioner ska presenteras och visas upp.

Programmet kommer att förgyllas av en rad av internationellt kända föredragshållare. De är uppskattade som några av världens främsta experter inom sina respektive specialområden. Listan är fullspäckad med nya och intressanta föredrag. Seminarier om teknisk dykning, diskussionsgrupper och utställningar ger besökarna chansen att träffa, lyssna på och lära sig mera från några av den moderna dykningens mest framstående personligheter.
Mässan omfattar även utställningsmontrar. Tillverkarna visar upp de allra senaste nyheterna i dykutrustning, nya trender, dykmetoder, utbildningsmetodik och allt vad därtill hör. Utställningens syfte är att lyfta fram den tekniska dykningens senaste nymodigheter och visa upp allt som dykare behöver från all världens tillverkare av dykutrustning.

Dykning är teknisk till sin natur. Utrustningen som visas upp kommer att vara speciellt inriktad på avancerad dykning. Besökarna kommer att få lyssna på framträdanden från tillverkarna själva i ämnen som konfiguration, gasboosters och datorstödd dykning. I praktiska övningar kommer konferensdeltagarna att få pröva på det allra senaste i verktyg för undervattensbruk.
Mer info hittar du på http://www.eurotek.uk.com

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på
http://www.dyk.netTaggar:  Mässor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2008-09-28
Gemensam arbetsgrupp för att utreda dödsfall inom sportdykning
Efter sommarens tragiska dödsfall inom sportdykning samlar sig nu utbildarna i Sverige för att försöka finna sätt att minska antalet dödsfall inom sporten. ..»
2008-09-26
Mundogas - ammoniak kvar i vraket
Stefan Hogeborn på Oceanic Tech är proffs på djupdyksexpeditoner och utbildning av dykare. Han har även ett stort intresse för marinarkeologi. När han ..»
2008-09-25
Skeppsvrak utanför Skaftö undersöks igen
Bohusläns museum har undersökt vraket två gånger tack vare bidrag från Johan & Jacob Söderbergs stiftelse. De undersökningar som gjorts visar att fartyget ..»
2008-09-24
Nu ska fornlämningar i havet kartläggas
”Kartläggning av marinarkeologiska lämningar i Blekinge” är ett projekt som startats av länsstyrelsen. Andra intressanta lämningar kan vara äldre sjömärken, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »