Namn: Lösen:

Film om Expedition Bjurälven till final i filmfestival

Publicerad den 6 oktober 2015  (Läst 2 664 gånger.)


Festivalen som äger rum under nio dagar varje höst har berättelser om djupgående resor, oväntade äventyr och banbrytande expeditioner berättade av kända författare, fotografer, äventyrare och filmskapare från hela världen.

Filmen Underground Movement: Cave diving in Jämtland som spelades in under 2015 års expedition är nu en av finalisterna som kommer att tävla om filmpriset.
Filmen spelades in på uppdrag av Klättermusen som var en av expeditionens sponsorer, produktionsbolaget Futuremuseum står bakom produktionen.

Mer om festivalen:
http://www.banffcentre.ca/banff-mountain-film-and-book-festival

Här kan du se bidraget som är med och tävlar.Taggar:  Film Bjurälven
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter

Granzow lanserar Bauer PE-MVE

2015-09-29
Granzow lanserar Bauer PE-MVE
Pressmeddelande Enligt kunders önskemål har man tagit fram en modell med ett något enklare chassi och startutrustning. Tillsammans med huvudkomponenter ..»

Vrakprat 2015

2015-09-24
Vrakprat 2015
Som vanligt är tillställningen öppen för alla och gratis. PROGRAMÖVERSIKT: 10:15 Vrakprat 2015 öppnar 10:20 P2-Svenskt Vrakskydd & dykpolitik (Martin ..»

GUE Sweden anordnar en info/dyk-dag i Vagnhärad 3:e oktober.

2015-09-20
GUE Sweden anordnar en info/dyk-dag i Vagnhärad 3:e oktober.
Den 3:e oktober finns fler av Sveriges GUE instruktörer i Vagnhärad och svarar på frågor om dykning och kurser. Det bjuds på kaffe, korv med bröd ..»

Gleipner - ny linrulle från Agir

2015-08-21
Gleipner - ny linrulle från Agir
Den nya linrullen som fått namnet "Gleipner" är en något mindre variant av företagets övriga linrullar med handtag. Rullen innehåller 60 meter lina. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »