Namn: Lösen:

Exposure Expeditions slår upp portarna!

Publicerad den 18 juni 2015  (Läst 2 656 gånger.)

Foto: Magnus Lundgren / exposureexpeditions.com
Foto: Magnus Lundgren / exposureexpeditions.com

PRESSMEDDELANDE

Exposure Expeditions team tillverkar skräddarsydda expeditioner som öppnar portarna till världens mest spännande platser. En egen fascination av att utforska världen och att möta djur och natur i verkligheten är vår djupaste drivkraft. Vårt kunniga team handplockar omsorgsfullt våra lokala partners, väger resans tidpunkt i en vågskål och arbetar med världens främsta expeditionsledare vars kompetens och kunskap bidrar till kvalitet och säkerhet. Det är en uttalad ambition att varje expedition skall vara bäst i klassen och även inkludera en förlängd reseupplevelse när du kommer hem, då du erhåller en häpnadsväckande bildlogg av ögonblick från din resa som ett minne för livet.

- ”Vi använder oss till stor del av vår samlade kunskap från marina miljöer genom dykningen och systerbolaget Scuba Travel, men steg för steg kommer vi att bygga vidare med landbaserade expeditioner”, säger bolagets VD Henrik Almers.

Exposure Expeditions, baserade i Hindås utanför Göteborg, är en del av Almers Travel Group och är medlem av Svenska Resebyråföreningen för svenska resebyråer och researrangörer.

- ” För mig är inspiration själva nyckeln, drivkraften och essensen i vad jag gör. På en och samma gång. Det är min målsättning att våra expeditioner skall vara fyllda med enastående upplevelser och ren inspiration”, säger Magnus Lundgren som planerar genomförandet av alla expeditioner och är tillika hjärnan och fotografen bakom många av programmen.

För mer information kontakta Henrik Almers på info@exposureexpeditions.com

http://www.exposureexpeditions.comTaggar:  Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

TRIGON Pee Valve

2015-06-16
TRIGON Pee Valve
PRESSMEDDELANDE Öka din dyktid genom att använda en urindumpsventil. Det är ingen mening med att ha massor av andningsgas när behoven gör sig påminda ..»
2015-06-11
Dykare hittade skelettdelar i Vättern
Det var utanför Hästholmen som Tiffany Norberg gjorde det något olustiga fyndet av ett par kängor med utstickande benpipor. Man tog bilder på platsen ..»
2015-06-09
Svensk dykare omkom i Lettland
En 45-årig dykare från Mellansverige omkom under Torsdagskvällen efter ett dyk i Lettland från en svensk dykbåt. Det är ännu oklart vad som orsakade olyckan ..»

Jonna Bergström tog ett silver vid VM i UV-foto

2015-06-02
Jonna Bergström tog ett silver vid VM i UV-foto
Tävlingen hölls i Zeeland, där det råder mycket speciella förhållanden som gynnar dykning och undervattensfotografering. VM i UV-foto omfattar fem kategorier ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »