Namn: Lösen:

Premiär för filmen TILL HAVET

Publicerad den 11 oktober 2010  (Läst 3 640 gånger.)

Till havet
Till havet

Natan bor med sin mamma i Italien, men får åka och hälsa på sin pappa i det förtrollande vackra Banco Chinchorro i Mexikanska Golfen, ett av världens största korallrev. Far och son spelar sig själva när de tillsammans utforskar havet och naturen, och varandra.

Regissören Pedro González-Rubio är en mexikansk filmare född i Bryssel, och filmutbildad på London Film School. Regidebuten Toro Negro vann flera priser, bland annatHorizontes Award för bästa latinamerikanska film i San Sebastian. Med Till havet gör han sin spelfilmsdebut där han inte bara står för regin utan även manus, foto och klippning.

Mer information:
http://folketsbio.se/filmer/filmer/986

Filmtrailer:Taggar:  Film
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2010-10-11
Franska grottdykaren funnen död
Ända tills för några timmar sedan fanns det fortfarande hopp om att få ut Eric Establie vid liv sedan han blivit inspärrad i grottan Dragonnière de Gaud ..»

Sökningen efter saknade danskar avslutad

2010-10-08
Sökningen efter saknade danskar avslutad
Norska myndigheter har nu avslutat sökandet efter de två danska dykare som saknas efter ett vrakdyk på vraket Seattle den 26:e september utanför Kristiansand ..»

Annelie Pompe har satt nytt världsrekord

2010-10-06
Annelie Pompe har satt nytt världsrekord
Linan sträckte sig rakt ner i djupet. Annelie tog ett sista andetag, höll i släden och satsade neråt. En dryg minut gick, fortfarande susade hon djupare. ..»
2010-10-05
Fransk grottdykare saknas
En räddninsteam med Rick Stanton som ledare befinner sig just nu i det franska grottsystemet Dragonnière de Gaud för att försöka lokalisera dykaren Eric ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »