Namn: Lösen:

Förändringar inom Oxygènegruppen

Publicerad den 2 april 2007  (Läst 2 915 gånger.)


Pressrelease:

Oxygène har under de senaste åren förändrats kraftigt, vilket har ändrat de förutsättningar under vilka centren gick in och det har lett till olika åsikter avseende bland annat målsättning och prioriteringar. Detta får som konsekvens att vi valt att gå skilda vägar då vi tror att detta är den bästa lösningen för oss alla.

- Oxygène kommer självklart fortsätta att arbeta för att leverera utbildning, service och produkter i toppklass för skandinaviens dykare genom både befintliga och nya butiker, säger Henrik Almers, VD för Oxygène International.

Oxygène International tackar centren som lämnar för deras arbete under de gångna åren och önskar lycka till i framtiden. Frågor kan ställas på info@oxygenediving.com eller hos respektive dykcenter. Happy diving!Taggar:  Oxygenegruppen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2007-04-01
Olycka i Madison blue
Texten är saxad ifrån CaveDivers forum Yesterday there was a fatality at Madison Blue Spring as a team exited through Potters Delight and reached ..»
2007-03-31
Dalarö vill erbjuda vrakdykning
Det nyligen upptäckta 1600-talsfartyget utanför Dalarö kan bli ett av flera i ett nytt ”undervattensmuseum”. Arkeologen Andreas Olsson på Statens maritima ..»

Kvinnor och män som dykare - är det någon skillnad?

2007-03-29
Kvinnor och män som dykare - är det någon skillnad?
Lördagen den 14e april hålls ett seminarium på Universeum i Göteborg om skillnaden mellan män och kvinnor som dykare. Föreläsare är bland andra Förbundsläkare ..»
2007-03-28
Unikt vrakfynd funnet i Stockholm skärgård
Ett mycket välbevarat handelsfartyg från 1600-talet har hittats utanför Dalarö i Stockholms skärgård. - Det är det bäst bevarade vraket av den här ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »