Namn: Lösen:

Författare ger bort gratis dykbok på nätet

Publicerad den 28 mars 2008  (Läst 3 170 gånger.)

Innanhav - Inge Lennmark
Innanhav - Inge Lennmark

Arbetet med dykning och fotografering till boken Innanhav har sträckt sig över 18 år, från 1990 till 2007. Inom ramen för bokprojektet har författaren dykt på 134 olika dykplatser och fotograferat 387 rullar film med sammanlagt (teoretiskt) 13 932 exponeringar.

Hittills ligger första kapitlet (sid. 12-99 och lite till) ute för nedladdning. Arbetet fortskrider oförtrutet. Inge räknar med att lägga ut en omgång nya PDF-er ungefär var fjärde vecka, och hoppas göra ungefär 20 sidor per månad tills alltihop är klart på våren 2009.

När något utger sig för att vara "gratis", brukar det i allmänhet finnas en hake. Så även i det här fallet. De nedladdningsbara PDF-dokumenten är enbart "skådebröd" att titta på och läsa på datorskärmen.

Mer information och nerladdning:
http://www.lennmark.se/Bocker/Frameset_se.htmRelaterade artiklar
Ny nättidning lanserad

Taggar:  Böcker
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Ny dödsolycka med rocka

2008-03-26
Ny dödsolycka med rocka
Olyckan inträffade utanför Florida där den 57-åriga kvinnan befann sig. - Det är en tragisk och bisarr olycka, säger Jorge Pino som är chef vid Florida ..»

Efterlevande till engelska yrkesdykare stämmer norska staten

2008-03-25
Efterlevande till engelska yrkesdykare stämmer norska staten
Familjerna säger sig vara förbisedd av den norska staten. Det pågår sedan tidigare en rad civilrättsliga mål med både norska och svenska dykare som skadats ..»

Pråmar sjönk i skärgården

2008-03-24
Pråmar sjönk i skärgården
Bogserbåten var på väg från Stockholm till Danmark med tre pråmar på släp. Två av pråmarna, ett mudderverk och en pråm med en kran, förliste utanför östgötska ..»
2008-03-24
Hoppet om räddning för sjömän svagt
Räddningsarbetarna fortsätter sitt arbete i hopp om att sjömännen ska ha hittat en luftficka på bogserbåten. Båten kolliderade med ett kinesiskt lastfartyg ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »