Namn: Lösen:

Fotoutställning med undervattenstema

Publicerad den 16 februari 2014  (Läst 2 221 gånger.)


Den 28 februari öppnar Marko Wramén och Anna Thorbjörnsson sin första gemensamma utställning på Whitestar Studios (Frejgatan 51 i Stockholm). shapes and patterns är ett projekt där de två tillsammans utforskar mönster och former med ursprung i naturen. I denna första utställning rör sig fotograferna i undervattensvärldens drömska landskap.
Utställningen i Stockholm är starten inte bara för en konstnärlig resa utan också för en geografisk sådan – direkt efter stängning flyttar de båda till Berlin för att där fortsätta att utveckla sin verksamhet inom film, fotografi, författande och konst.


Anna Thorbjörnsson har i sex år drivit den kreativa studion Whitestar i Stockholm med en lång rad svenska och internationella företag och reklambyråer som uppdragsgivare. Hon både filmar och fotograferar och undervisar inom fotografi.

Marko Wramén producerar undervattenfilm, driver ett bokförlag och skriver och fotograferar med världen som arbetsplats. På senare år har han varit involverad i flera framgångsrika konstprojekt. Han har också internationella uppdrag inom demokratisering, säkerhet och bistånd.

För mer information kontakta Anna och Marko via astfotograf.com och waterglobe.net

Utställning 28 februari-2 mars
Vernissage kl 17-21 fredagen 28 februari
lördag-söndag kl 12-16
Whitestar Studios
Frejgatan 51 StockholmMarko Wramén
Marko Wramén

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2014-02-09
Två dykare omkom i Plura
Det var under natten till Fredag som räddningstjänsten fick larm om en olycka i Plura. De fem dykarna hade gått ner i vattnet under kvällen men endast ..»
2014-02-02
Dykbåt sjönk i Thailand
Dykbåten The Flying Carpet var fylld med turister när olyckan inträffade. Norr om Similanöarna i södra Thailand började fartyget plötsligt ta in vatten, ..»

Dykning.net öppnar ett andra center/butik

2014-02-02
Dykning.net öppnar ett andra center/butik
PRESSRELEASE Konceptet är en ”copy paste” på Fjugesta centret och kommer precis som i Fjugesta utbilda inom NAUI och PADI, ha en fullspäckad dykkalender ..»
2014-01-19
Flygplansvrak funnet i Vänern
Ett flygplansvrak har hittats i Vänern på 15 m djup, i den västra del som kallas Dalbosjön. Fyndet stämmer överens med uppgifter om ett tyskt flygplan ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »