Namn: Lösen:

Argonaut 3.0 - Ny torrdräkt från Fourth Element

Publicerad den 10 oktober 2023  (Läst 751 gånger.)

Fourth Element Argonaut 3.0
Fourth Element Argonaut 3.0

PRESSRELEASE
Designad för att röra sig med dig, den nya Argonaut 3.0-designen möjliggör perfekt passform och frihet att röra sig när du dyker i trim.

En ny Standard för Flexibilitet och Passform
Argonaut 3.0 har förbättrade designfunktioner som erbjuder större flexibilitet och anpassningsmöjligheter för dykare. Dess utmärkta passform säkerställer att dykare kan röra sig med lätthet, särskilt vid dykning i trim.

Anpassad för trim
Genom att ta dykkomfort till nya nivåer har Argonaut 3.0, optimerad för dykning i horisontell trim, en karakteristisk benutformning. Denna unika skärning erbjuder obehindrad rörelse över knän och lår och lovar total komfort under hela dyket.

Elegant Silhuett med Förbättrade Funktioner
Den omgestaltade teleskopiska bålen passar närmare kroppen och ger en strömlinjeformad silhuett. Dessutom är det nya varma nackkragsystemet intuitivt utformat för att snabbt och säkert kunna gömma undan huvan.

Flexibilitet och Avancerad Gasstyrning
Torrkedjan är tillverkad i kompositmaterial, som går från höger axel till vänster höft, förbättrar inte bara flexibilitet och passform utan optimerar också gasflödet, särskilt när luft dumpas från vänster axel.

Anpassning av handledstätningar
Dykare kan nu välja mellan limmade latex- eller neoprenhandledsseglar, Ellipse handledssystem, Si-Tech, QCP Ultima eller det nya intuitiva PSI-systemet.

Unikt för varje dykare
Nya färgalternativ och färgkombinationer (två blå toner, grått och svart i Stealth och den standard svarta i Flex) innebär att dykare kan mixa och matcha färgen på sin Argonaut 3.0. Designad för Fourth Elements prisbelönta BIOMAP-mätsystem är detta en verkligt skräddarsydd torrdräkt för varje unik dykare.

Finns tillgänglig på https://www.fourthelement.com och via Argonaut-återförsäljare över hela världen.Taggar:  Fourth Element
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nya utforskningar av vraket Hansa

2023-09-18
Nya utforskningar av vraket Hansa
Gotlandsbolagets passagerarfartyg s/s Hansa sänktes av en 24 november 1944 av en rysk torped och 84 personer försvann i havet, de flesta gotlänningar. ..»

GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro

2023-08-28
GALILEO 3 - Ny dykdator från Scubapro
PRESSRELEASE SCUBAPRO, världens främsta tillverkare av högkvalitativ dykutrustning, introducerar sin premiumdykdator i klockstil, Galileo 3, som kombinerar ..»

Seapro Divers i konkurs efter 23år

2023-08-23
Seapro Divers i konkurs efter 23år
1999 slog Seapro Divers upp portarna och har sedan dess varit en framgångsrik butik och onlineaktör med fokus på att se dyksverige låga priser på dykutrustning. Men ..»

Årlig undervattenstipspromenad i Leksand

2023-08-06
Årlig undervattenstipspromenad i Leksand
I år var det 26 dykare i vattnet som svarade på 13 tipsfrågor samt en utslagsfråga, på 2-8 meters djup på älvbottnen. Dock hade placeringen av årets frågor ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »