Namn: Lösen:

Framskjutna Dykmässan flyttas fram igen

Publicerad den 12 juni 2020  (Läst 2 045 gånger.)


Många var vi som sett fram emot årets dykmässa som skulle ha genomförts i Eriksbergshallen i Göteborg men Covid-19 satte käppar i hjulet och i sista stund var arrangören tvungen att dra i nödbromsen. Under de första veckorna av pandemin hittades ett nytt möjligt datum i Augusti men Corona-virusets utveckling har fortsatt gjort läget mycket osäkert och möjligheten att genomföra mässan på ett lyckat sätt är högst osäker.

Man har därför beslutat att nästa mässa kommer att genomföras först nästa år. 20-21 Mars är datumet att boka in i kalendern och platsen är fortsatt Eriksbergshallen i Göteborg.Relaterade artiklar
Nytt datum för Dykmässan 2020

Taggar:  Dykmässan
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Havet är ingen soptipp - hjälp till att dokumentera i Varberg

2020-06-08
Havet är ingen soptipp - hjälp till att dokumentera i Varberg
PRESSRELEASE Swedish Coast and Sea Center hoppas att ni som sportdyker eller yrkesdyker därute vill vara med och göra skillnad – över ..»

15 månader i husbil för att upptäcka Europas undervattensvärld

2020-06-04
15 månader i husbil för att upptäcka Europas undervattensvärld
Linn och Mattias här, två norrbottningar/svenskar, som tillsammans med våra två hundar kommer att åka runt i Europa under 15 månader i vår egenbyggda ..»

På söndag dyker

2020-05-15
På söndag dyker "Rena Mälaren" av Norrmälarstrand för ytterligare ett skräpdyk
På söndag planeras en större insats av frivilliga dykare så man ska göra en rensning av undervattensmiljön vid Norrmälarstrand i Stockholm. Idag är det ..»

T-HOUSING H8ENERGY undervattenshus för GoPro Hero 8

2020-05-09
T-HOUSING H8ENERGY undervattenshus för GoPro Hero 8
Det som gör detta hus unikt är att det finns en rad häftiga tillbehör. GoPro och kallvatten vet många är en riktig batteridödare, det har man haft i åtanke ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »