Namn: Lösen:

Fyra italienska dykare omkom i grotta

Publicerad den 30 juni 2012  (Läst 4 523 gånger.)

De fyra dykarna, tre män och en kvinna, utforskade en undervattensgrotta, känd som ”Blodets grotta”, när de tappade bort sig. Exakt vad som hände dykarna, som var en del av en större grupp, är ännu för tidigt att säga, sade den italienska kustbevakningen till en lokal tv-station.

Enligt uppgifter så ska de fyra omkomna ha tillhört en grupp på 10 open water dykare som guidats in i grottorna av en lokal guide.

En annan enskild incident dödade ytterligare en dykare utanför ön Capri, nära Neapel, rapporterar lokala medier.Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Grottdykning Dykolycka
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2012-06-24
Dykförbud på vraket utanför Sturkö
PRESSRELEASE Det medeltida vraket utanför Sturkö har varit känt sedan 2006. Kompletterande dokumentation genomfördes under hösten 2011 och rapporten ..»

Dykförbudet vid S/S Belliver upphävt.

2012-06-11
Dykförbudet vid S/S Belliver upphävt.
Utgående från de uppgifter man i dag känner till kan avspärrningen minskas till det nu gällande området. Innanför avspärrningen är all undervattensverksamhet ..»

Remissvaren kring Dalarö Skeppsvraksområde

2012-06-09
Remissvaren kring Dalarö Skeppsvraksområde
Svarstiden på Haninge kommuns remiss rörande ett kulturreservat kring fartygsvraken runt Dalarö har gått ut och föreningen P2-Svenskt Vrakskydd har begärt ..»

Costa Concordia bärgas

2012-06-09
Costa Concordia bärgas
Ett halvår efter förlisningen är det nu klart. Costa Concordia skall skrotas. Två specialistföretag, amerikanska Titan Salvage och italienska Micoperi, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »