Namn: Lösen:

Gasbolaget i Dalarna förstört vid brand

Publicerad den 3 augusti 2022  (Läst 2 281 gånger.)


Gasbolaget i Dalarna, strax utanför Falun, är känt bland dykare för provtryckning och gasfyllning drabbades under gårdagen av en brand som ledde till omfattande skador då gasolflaskor och andra tryckkärl exploderat. Polis och räddningstjänst upprättade en 300 meters avspärrning runt området.

Av vad som framkommit i media är verksamheten fullständigt ödelagd. Ingen av personalen kom till skada vid branden men två personer har fått uppsöka sjukvård på grund av den kraftiga röken.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/skulle-narmast-beskriva-det-som-en-krigszon-raddningstjansten-efter-den-explosiva-branden

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/vag-fortsatt-avstangd-vid-gasolomradetTaggar:  Explosion
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Leksands dykarklubb fyller 50 år

2022-07-15
Leksands dykarklubb fyller 50 år
Dykarklubben har hela tiden haft instruktörer knutna till sig och på så vis fortsatt att utbilda nya dykare, men även tagit hand om dykare som tagit sin ..»

T-Valve 360 från Ammonite

2022-07-07
T-Valve 360 från Ammonite
För dig som dyker med elvärme under torrdräkten släpps nu en ny genomföringsventil med kombinerad luft/el. Skapelsen heter T-Valve (Thermo valve) 360. ..»

Utveckla Kvinnersta Norra!

2022-07-06
Utveckla Kvinnersta Norra!
Under en tid har dykare från Örebros Sportdykarklubb (ÖSDK) planerat, sökt tillstånd och fått beviljat att utveckla dykningen i Kvinnersta Norra i form ..»

Vraken Hajen och Matilda bojade i Vättern

2022-06-27
Vraken Hajen och Matilda bojade i Vättern
Medlemmar i Hjo dykarklubb har under flera år brottats med att rensa de två vraken, Hajen och Matilda, från spöknät, fiskelinor och trollningsredskap. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »