Namn: Lösen:

Gatumålningar ska locka dykare och mässbesökare

Publicerad den 13 mars 2008  (Läst 3 208 gånger.)


Diving Village är en del av Vildmarksmässan och består av en mängd olika utställare inom dykning. För att locka fler besökare ut till mässan i Älvsjö, särskilt dykintresserade, gör man en gerillakampanj där man schablonmålar vita dykare som vägmarkeringar. Precis som
symbolerna för gång- och cykelbana har man tagit fram en dykare men med en pil som pekar mot närmaste vatten. Under symbolen med dykaren finns texten ”www.börjadyka.nu”
Vägmarkeringarna är målade med en temporär färg som lätt går bort och som försvinner vid regn.
På webbplatsen www.börjadyka.nu öppnas ett kampanjfönster med all information om mässan, helgens program samt alla utställare.
Sedan tidigare har Sveriges Dykbransch skapat webbplatsen www.börjadyka.nu där man som konsument lätt ska kunna hitta grundläggande information om dykning. Börjadyka.nu är tänkt som en portal man enkelt kan besöka för att få svar på sina frågor. Nästa steg är att hitta ett lokalt dykcenter för att få mer information, gå en utbildning och kunna köpa eller hyra utrustning.
Sveriges Dykbransch är en gemensam intresseorganisation med representanter från bland annat producenter, grossister, distributörer, utbildare samt övriga aktörer inom svensk dykning.
Sveriges Dykbransch är en ny sammanslutning sedan 2004 och består i aktuell form av följande företag: CBM Produkter, Dyk & Resespecialisten, PADI, Scubapro / Uwatec, Stockholmsmässan /
Vildmarksmässan, Dive Sweden, Tidningen DYK och Waterproof.
Gerillakampanjen är framtagen av Miami som även ansvarar för Sveriges Dykbranschs övriga kommunikation och marknadsföring.

Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/response.asp?id=257141&main_Id=257141&catId=0Relaterade artiklar
Trafikskyltar ska locka dykare och mässbesökare
Dykarna.nu besökte dykexpo 2002

Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!


Tidigare nyheter

Jacques Cousteau in a box

2008-03-06
Jacques Cousteau in a box
Äventyraren och dykaren Jacques Cousteaus resor har tagit honom minst 15 varv runt jorden i den numera legendariska båten Calypso som Jacques Cousteau ..»

Fotofestival i Skåne - 8 mars

2008-03-03
Fotofestival i Skåne - 8 mars
En av utställarna är uv-fotografen Magnus Lundgren som kommer att ställa ut med 20 bilder i den stora hallen. Temat för utställningen är "Hajar i nordiska ..»

Nytt dykcenter

2008-03-02
Nytt dykcenter
Deras fokus kommer att vara på barn, familj samt den lite osäkra dykaren som inte dykt på ett tag eller kanske aldrig dykt i kalla vatten. Därför erbjuder ..»

Gps-mottagare slutade fungera världen över

2008-03-01
Gps-mottagare slutade fungera världen över
Först under fredagen bekräftades från USA att det beror på att mjukvaran i GPS-mottagarna inte uppfyller kraven för det nya uppgraderade sändningsssystemet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »