Namn: Lösen:

Nu kommer GoPro Hero 3

Publicerad den 18 oktober 2012  (Läst 5 385 gånger.)

GoPro Hero3

Actionsport kamerorna från GoPro är populära bland dykare och på senare tid har det dykt upp en rad undervattenshus på marknaden. Nu släpper man en ny serie kameror som går under namnet HERO3.

Den ny kameran kommer i tre olika versioner, white, silver och black varav den sistnämnda är värstingversionen med 12 megapixels stillbildsfunktion och filmar upp till 4kp 12 fps, 2.7kp 30 fps.

Nyheter som känns väldigt intressant för oss dykare är att "Black"-versionen av kameran är dubbelt så ljuskänslig vilket underlättar filmande i mörka miljöer.

Mer om kameran på GoPros hemsida:
http://gopro.com/hd-hero3-cameras


Denna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
GoPro HERO4 snart i butik

Taggar:  UV-kameror GoPro
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2012-10-11
Man avled efter dykolycka
Det var för drygt en vecka sedan som mannen deltog i en vidareutbildning inom dykning som han av någon anledning kom bort från instruktören och sin parkamrat. ..»
2012-10-06
Dykolycka i Sisjön, Göteborg
Nya uppgifter visar på att den man som fördes till sjukhus efter ett tillbud vid sjön Sisjön idag nu vårdas i tryckkammare. Läs artikeln i sin helthet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15564372.ab Tidigare ..»

Korallrev och dykmedicin i Filippinerna

2012-09-30
Korallrev och dykmedicin i Filippinerna
PRESSRELEASE Hans Örnhagen, en välkänd auktoritet inom dykmedicin och tillika förbundsläkare för SSDF, är det senaste tillskottet till Scuba Travel teamet ..»
2012-09-30
Nytt lagförslag kan påverka svenska vrak
En omfattande revidering av Kulturminneslagen har förberetts under flera år. Bland annat har man tittat på defintionen av fornlämningar, användade av ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »