Namn: Lösen:

Dykhus till GoPro Hero

Publicerad den 15 maj 2012  (Läst 3 800 gånger.)


GoPro Hero kameran har snabbt blivit en av de populäraste actionkamerorna på marknaden med dess minimala och stryktåliga design och relativt höga upplösning. Huset som levererats med kamerorna har varit vattentätt till 60 meter men ett problem har varit att linsen inte varit anpassad för dykning.

Tredjepartstillverkare har byggt undervattenshus till GoPro under en tid och det har löst problemet för många dykare. Nu har GoPro tagit fram ett eget undervattenshus.

Så här skriver tillverkaren själv:

Maximum Sharpness Underwater

The Dive Housing’s flat glass lens allows for maximum photo and video sharpness underwater in all resolutions, free of vignetting. Waterproof to 197ft / 60m, the dive housing is ideal for diving, snorkeling and any underwater filming scenario.

Compatible with all HD HERO cameras, GoPro mounts and accessories.
What’s Included:

1 Waterproof Dive Housing (197′ / 60m)
1 Protective Lens Cap
Assorted Mounting Hardware

Priset i USA är angivet till 50 USD.Taggar:  UV-kameror GoPro
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Arctic Diving blir distributör för Liquivision Dykdatorer

2012-05-15
Arctic Diving blir distributör för Liquivision Dykdatorer
PRESSRELEASE Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Liquivision, deras produktlinje och mål om att ligga i framkant i utveckling av dykdatorer. ..»

GUE gruvhelg

2012-05-08
GUE gruvhelg
Helgen 21-22 april samlades GUE grottdykare från Sverige, Finland, Norge och Danmark för att umgås och dyka i Sala Silvergruva. En mycket rolig och ..»

Tipspromenad på Råå

2012-05-02
Tipspromenad på Råå
PRESSRELEASE Nu är den äntligen färdig! Råå Aqua Resorts U/W Bana & Tipsrunda Vi hälsar ALLA dykcenter, klubbar och dykare hjärtligt välkomna att besöka ..»

Expedition Bjurälven får stipendium

2012-04-26
Expedition Bjurälven får stipendium
Det är Scandinavian Photo som varje år delar ut stipendier för att främja och uppmuntra kreativiteten inom foto och film. I kategorin "Expeditionsprojekt" ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »