Namn: Lösen:

Grottdykare omkom i "School Sink", Florida

Publicerad den 17 november 2008  (Läst 2 203 gånger.)

Det var i Tisdags förra veckan som de båda dykarna begav sig in i grottan men återvände aldrig. Deras kroppar återfanns på onsdagen efter ett stort räddningspådrag. Grottområdet är avspärrat för obehöriga dykare men de båda hade tillstånd att dyka, det är dock oklart om de hade rätt utbildning.

"School Sink" är känt som en av de besvärligaste grottorna i florida. Bara i området har nu åtta dykare fått sätta livet till.Relaterade artiklar
Finsk gruvdykare omkom i Montola
Grottdykare omkom i "Devils eye", Florida
Olycka i Madison blue
Grottdykare omkom i Florida

Taggar: Grottdykning Dykolycka
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2008-11-17
Karlskoga sportdykarklubb har köpt ny båt
– Vi har tre båtar tidigare men en av dem ska säljas och ersättas av det här nyförvärvet, fortsätter Lars-Ivar Westgaard och berättar att ribben har glasfiberskrov ..»
2008-11-17
Hårda vindar gjorde dykövning realistisk
Bakom samövningen, som anses vara bland de allra största i landet, stod Dykterminalerna i Halmstad, Lund och Malmö och där medverkade förutom Sjöräddningssällskapet ..»
2008-11-16
Seminarium för sportdykare
Marinarkelogiskt sportdykarseminarium bjuder bland annat på föreläsningar om dykning i Stockholm och Dalarövraket. Dagen avslutas med en diskussion om ..»
2008-11-15
Ytterligare en kropp har hittats av privatdykare
Båda kropparna vid Danmarks holme har hittats av privatdykare. – Men de tillhör inte samma sällskap. De dyker på ett vrak i viken, berättar Bernt Malion. Hur ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »