Namn: Lösen:

GUE gruvhelg

Publicerad den 8 maj 2012  (Läst 2 739 gånger.)


Helgen 21-22 april samlades GUE grottdykare från Sverige, Finland, Norge och Danmark för att umgås och dyka i Sala Silvergruva.

En mycket rolig och uppskattad dykhelg, då de flesta mest hade dykt i grottorna i Frankrike, Mexiko och Florida. Många blev imponerade av vad Sala Silvergruva kunde erbjuda men också lite överraskade över att dyka i 2-3C vatten är ganska annorlunda.

Under helgen diskuterades det om att ha återkommande event med både vrak och gruvdykning i Norden.Taggar:  Sala silvergruva GUE
Mattias Vendlegård
Mattias Vendlegård

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Tipspromenad på Råå

2012-05-02
Tipspromenad på Råå
PRESSRELEASE Nu är den äntligen färdig! Råå Aqua Resorts U/W Bana & Tipsrunda Vi hälsar ALLA dykcenter, klubbar och dykare hjärtligt välkomna att besöka ..»

Expedition Bjurälven får stipendium

2012-04-26
Expedition Bjurälven får stipendium
Det är Scandinavian Photo som varje år delar ut stipendier för att främja och uppmuntra kreativiteten inom foto och film. I kategorin "Expeditionsprojekt" ..»

Kanoner från Riksäpplet på auktion

2012-04-16
Kanoner från Riksäpplet på auktion
På auktionsfirman Probus hemsida kan man nu hitta kanoner från det svenska regalskeppet Riksäpplet som förliste under en storm utanför Dalarö den 5 juni ..»
2012-04-10
Ubåt som hittades förra året, på väg till skroten?
Förra året påträffades en sjunken sovjetisktillverkad ubåt utanför Gotland. Det fanns flera teorier och spekulationer kring ubåten. En teori var att det ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »