Namn: Lösen:

GUE Sverige

Publicerad den 6 februari 2013  (Läst 3 025 gånger.)


GUE Sweden -facebook gruppen börjar idag! Syftet med denna grupp är att erbjuda information om alla GUE kurser, projekt och evenemang i Sverige! Det ska också vara enkelt att ställa frågor till våra GUE instruktörer och ta kontakt med andra GUE utbildade dykare för att arrangera dyk osv. Alla dykare intresserade av GUE är varmt välkomna!

GUE Sweden instruktörer
Richard Lundgren, Jesper Berglund, Mattias Vendlegård, Stefan Hogeborn, Olof Hettinger, Aleksi Ilmonen

För att ge oss förslag om vad ni vill att vi ska skriva om i gruppen, tar vi gärna emot förslag i följande tråd här på dykarna.nu https://www.dykarna.nu/forum/gue-sverige-380084/ eller i Facebook gruppen som ni hittar på http://www.facebook.com/groups/434119726679506/Taggar:  GUE
Mattias Vendlegård
Mattias Vendlegård

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

GUE beklagar olyckan i Frankrike

2013-01-30
GUE beklagar olyckan i Frankrike
PRESSRELEASE Preliminary reports indicate the deceased diver was attempting to assist a fellow diver when he encountered problems at or near the surface ..»

Svensk grottdykare omkom i Franska Landenouse

2013-01-28
Svensk grottdykare omkom i Franska Landenouse
Medier uppger nu att en läkare från Stockholm har omkommit i en grottdykningsolycka i Frankrike. Mannen som ska ha varit en van grottdykare ingick i en ..»

H2O Lund har blivit godkända som IANTD Training Facility

2013-01-10
H2O Lund har blivit godkända som IANTD Training Facility
PRESSRELEASE Vi på H2O har under flera år utbildat och byggt upp erfarenhet för att idag kunna erbjuda ett komplett program av Tec & Rebreather – kurser ..»
2012-12-25
27-årig man omkom i dykolycka på julafton
Den 27-åriga mannen från Helsingborg hade tagit sig till Östra Sorrödssjön i Ruveröd nordost om Ljungbyhed på julaftons­eftermiddagen.Där skulle han göra ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »