Namn: Lösen:

Guldskatt söks i Bohuslän

Publicerad den 30 juli 2009  (Läst 4 844 gånger.)


- Jag tror det handlar om en ganska stor mängd guld och silver som finns på havsbottnen. Men hur mycket och precis var skatten ligger vet jag inte än, säger Martin Goodwin, vrakletare och chefredaktör för magasinet Skärgårdsliv.

- Målet är att utbilda dykintresserade i vrakletande och engagera många i det här projektet. Jag vet att en del tycker det är lite galet men många skrattade åt dem som började leta efter Regalskeppet Vasa...det gör de inte längre, säger Martin Goodwin.

Läs vidare på: http://www.gt.se/nyheter/1.1653619/Relaterade artiklar
Skattjägare nära legendariskt guld
Miljardlast hittades i fartygsvrak

Taggar:  Vrakfynd
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Resande man hittad?

2009-07-19
Resande man hittad?
I mer än 50 år har sökandet efter Resande man varit fruktlöst. Men nu tror Grisell att han funnit vraket. Regalskeppet är mytomspunnet då det skall ha ..»
2009-07-17
bläckfiskar attackerar dykare i San Diego
De tusentals bläckfiskarna dök upp i vattnet och på stranden i San Diego tidigare i veckan, skriver AP. De närmare en och en halv meter långa köttätande ..»
2009-07-11
Dykolycka vid Ornö
En av dem var en kvinna född 85, den andre personen vet vi ingenting om i nuläget. Kvinnan var vid medvetande när hon kom upp till ytan, säger Cecilia ..»

CBM blir distributör för Sublest, blyfria vikter

2009-07-07
CBM blir distributör för Sublest, blyfria vikter
PRESSRELEASE Vi har glädjen meddela att CBM Produkter AB blivit tilldelade Norden Agenturen för Sublest, ett Franskt företag som tillverkar blyfria vikter. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »