Namn: Lösen:

H2O Lund blir DDI Instructor Training center

Publicerad den 30 november 2015  (Läst 3 750 gånger.)

DDI - Disabled Divers International

Som första dykcenter i Sverige har H2O Lund blivit ett DDI Instructor Training Center. Med två heltidsanställda DDI Instructor Trainers, Anders Bergman och Patrik Jeppsson, kan H2O som enda dykcenter i Skandinavien erbjuda professionella DDI kurser året runt. Nästa DDI Pro Course går 30-31 januari 2016. Kontakta H2O Lund för mer information.

Organisationen DDI har ett utbildningsprogram för både professionella och icke-professionella elever som är tänkt att fungera tillsammans med befintliga utbildningsprogram hos de traditionella utbildningsorganisationerna (t.ex. PADI och CMAS).

http://www.h2odiving.se
http://www.ddivers.orgTaggar:  H2o
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Undervattensbilder pryder garage i Göteborg

2015-11-23
Undervattensbilder pryder garage i Göteborg
DK Sjökorna i Göteborg, som sedan ett par år är en sammanslagning av gamla DK Sjökorna och ännu äldre DK Kraken har i många år varit aktiva med uv-foto-utställningar ..»

Ny bok om Svensk Gruvdykning

2015-11-16
Ny bok om Svensk Gruvdykning
Boken innehåller över 130 sidor bilder och grundläggande fakta om malm, gruvor och brytmetoder samt metoder och tekniker för säker gruvdykning. Författare ..»

Poseidon Xstream Black

2015-11-06
Poseidon Xstream Black
Vill du vara lika cool som US Coast guard och Tyska Bundeswehr? Kanske inte, men nu kan du i alla fall använda samma typ av regulator som dem. På årets ..»

Poseidon M28 Dykdator

2015-11-05
Poseidon M28 Dykdator
Den svenska dyktillverkaren Poseidon presenterar en rad nyheter under årets DEMA- mässa. En av de mer intressanta produktnyheterna är dykdatorn M28 som ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »